måndag 30 september 2013

Bland sten och doftande växter.

Uterummet har fått en nytändning. Det känns väldigt trevligt att vistas där nu. Växterna som ska skyddas mot frosten har fått flytta in. Dom nya ljusstakarna från Zelekted by houze passar lika bra på golvet som på fönsterbrädan.
 
 
 
 
 
Änglatrumpeten är ljuvlig, både i utseende och i doft. Doftar gör även pelargonen Dr. Westerlunds blomma. Alla står dom bredvid Hortensian i purpurfärg.
 
 
 
 
 
 
På fönsterbrädan trängs några pelargoner och en fuchsia med en sten och en fiskmås, en och annan ljuslykta vill också vara med. Gardiner från Jotex har kommit upp för att skapa lite extra mysfaktor i höstrusket.
 
 
 
En av sönerna kom på besök och utbrast.. Åh vad fint, det känns som om man var på Västkusten. Han vet hur man glädjer sin lilla mamma han.  
 
5 kommentarer:

 1. Så läckert det ser ut. Ljusstakarna var riktigt mysiga.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Det har vi gjort bra! Leif

  SvaraRadera
 3. Jättefint Pia! Och så ser jag att ni haft det superduperhärligt på bokmässan... kläderna passade perfekt, eller hur?? Just det, precis som jag sa;)

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 4. Hortensian är ju bara så vacker i färgen, lysande blå!
  Önskar mig en DR westerlund, de växer så fint.

  SvaraRadera
 5. Har ni frost redan?! Hualia

  Vilken fantastisk utsikt från ditt uterum, ner över träden. Det måste ju vara oerhört vackert under årets alla årstider. Fridfullt, och fridfullt är det även där inne bland pelargoner och snäckor.

  :)
  Kram!

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!