onsdag 24 februari 2016

One of this days..

 
Ja en sån där dag som man kan klassa på en skala från 1-10 då 10 är toppen. Jag säger -7 ni fattar va? Dagar som startar med huvudvärk som aldrig släpper, dagar med planer som går i stöpet, dagar som liksom bara är jättejobbiga helt enkelt. Hade trevliga samtal ändå med kollegor, fick super god lunch, solen sken men tyvärr så hjälpte det inte mot dunket i skallen. Sådana dagar när det inte är optimalt att arbeta på en förskola med den ljudnivån som vissa stunder existerar där.

 Det botar jag med tystnad, jordgubbar och choklad. I tron om att det ska hjälpa liksom. I morgon känns det säkert bättre igen. Då kommer jag ångra chokladen, eftersom jag känner mig själv så lär det inte bli mycket över. 


8 kommentarer:

 1. Mmm så gott, choklad och jordgubbar :-) Jag tycker du gör rätt i att försöka bota huvudvärken med delikatesser, om det inte hjälper har du ju fått njuta en stund ;-)
  Krya på dig och ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Aj aj! Vet hur det känns, så som jag lidit av denna herr migrän, men nu är han borta. Biverkning av blodtrycksmedicinen gjorde så den försvann. Men är det migrän du lider av, är det många som får hv av just jordgubbar och choklad, men det vet du nog redan.
  Krya på dig.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Inga kul dagar de där men bra att göra nåt för att bättra på dagen. Hoppas det känna bättre. Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Åh, hu vad jobbigt det är med huvudvärk! HOppas den går över, att du vaknar i morgon och mår bra!! Och ångra inte chokladen du, det är ingen idé! Den gjorde nog gott tror jag!

  Kram och krya!
  Gunilla

  SvaraRadera
 5. Ja tänk de där eländiga dagarna när allt krånglar...dom är alldeles för många! 3 djupa andetag, kaffe och choklad brukar åtminstonde hjälpa för stunden :)
  Hoppas du får en fantastiskt helg nu istället Pia!
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 6. Ja du dessa dagar har man, inte så skoj men desto roligare när allt är toppen :)
  Jag har bytt blogg och hoppas du vill följa med. Kram och ha en fin lördag

  SvaraRadera
 7. Usch vad jobbigt, hoppas allt känns bättre idag.
  Fin kväll till dig.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 8. Länge sedan du skrev nu.. kanske ligger du i paltkoma efter alla jordgubbar & choklad? ;-)

  Kraam Therese

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!