onsdag 11 november 2015

Tack för att du finns.

 
Just det! Tack så jättemycket för alla grattishälsningar, man blir ju glad såklart. Om jag inte hade lagt ut att jag fyllde år så skulle ni ju inte vetat. Som man bäddar får man ligga liksom Fniss! Äsch jag skämtar lite. Fast det är kul att bli lite uppmärksammad då och då. Känna sig lite så där i fokus. Bli lite lagom bortskämd eller hur? Erkänn nu.

I kväll så blir det en tidig kväll känns det som. Är verkligen jätte, jätte trött hela tiden. Har inga fel som sagt, har ju tagit många prover och allt är helt i sin ordning. I går så höll jag nämligen på att köra ner i diket hajade till när hjulen var ute i gruset. Usch! Jätteläskigt. 

Kanske jag hade en skyddsängel vid min sida. Tror faktiskt att jag höll på att somna där vid ratten. Ska faktiskt leta upp en mysig deckare och njuta lite i vårt sovrum innan jag säger tjena till han John Blund ni vet. Han har en förmåga att komma väldigt snabbt. Ska ligga där och mysa, titta på min nya fina monstera och tänka på hur bra jag har det.

10 kommentarer:

 1. Men fy va otäckt!
  Då tackar jag din skyddsängel för att allt gick bra!
  Vi är många som är trötta nu på hösten.
  Jag somnar väldigt tidigt på kvällarna jag med.
  Hoppas du har en mysig kväll och lyckades hitta en riktigt bra bok.
  Kram! :)

  SvaraRadera
 2. Grattis i efterskott! Usch, vilken tur att du inte hamnade i diket. Jag har också varit så otroligt trött en tid men nu börjar det bli bättre. Vet inte varför. Hoppas du får en fin dag. Kram Annika

  SvaraRadera
 3. Men gud vad otäckt! Skönt dock att allt gick bra!

  SvaraRadera
 4. GRATTIS i efterskott Pia! Ja du hade nog en liten skyddsängel där på axeln...ja denna trötthet, den knäcker mig! Men alla verkar trött och det är väl årstiden men borde inte batterierna vara laddade nu efter en solig höst? Tydligen inte. Jag har kört hem mellan Kalmar-Karlskrona sent några kvällar och det är inte lätt att hålla sig vaken eller att köra i detta mörker som råder, ja man får ta det lugnt!
  Kram till dig denna sköna torsdag!
  Titti

  SvaraRadera
 5. Vilken himla tur du hade, och ett stort hjärta till Din skyddsängel....
  Även ett stort GRATTIS i efterskott till Dig. Törley såååå gott bubbel!!!
  Stor torsdagskram till Dig från Kate

  SvaraRadera
 6. Såklart det ska firas :-). Själv är jag lite dålig på att fylla år, gillar inte uppmärksamhet på det sättet och vill helst bara glömma den dan hehe!

  Fy vad läskigt, tur att det gick bra. Det är superjobbigt att vara så trött hela tiden, inte kul. Det var jag i somras, tror det var stress. Hoppas du blir piggare snart!

  Kram Malin

  SvaraRadera
 7. Grattis i efterskott till dig.
  Ja, de där små skyddsänglarna, en himla tur att de finns.
  Kram på dig

  SvaraRadera
 8. Åh grattis i efterskott!!!!<3 Men så jobbigt att vara så trött!!! Man blir lätt trött av det mörka kalla vädret tycker jag. Har en liknande skyddsängel hemma. Får hoppas de vakar över oss:) Kram Pernilla

  SvaraRadera
 9. Stort grattis i efterskott !! Hoppas du blev uppvaktad riktigt ordentligt :)
  Jag känner igen mig, är också super trött, men det
  är inget fel på mig heller.
  Ta hand om dig !
  Kram Pia

  SvaraRadera
 10. Klart man ska berätta. Grattis lite efter. Kram Anette

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!