torsdag 12 november 2015

Jag fattar!

Plötsligt slår det mig, jag fattar varför jag är så trött. Ganska så skönt när man kommer på det. Just nu i skrivande stund så har jag precis avslutat ett litet extrajobb jag har. Jag har dessutom, som säkert många andra heltidsarbetande kvinnor och män brukar göra, handlat, tvättat, lagat mat, haft vardagliga men viktiga samtal med familjemedlemmar, diskat, hängt tvätt, vikt tvätt och powewalkat innan jobbet. 


Jag vill inte påstå att jag är särskilt smart för det finns ju en soffa att kasta sig i om man vill, ja en säng också. Jag har dessutom tagit en lektion i det Italienska språket på vägen till jobbet, kört 8,5 mil så nog sjutton kan man väl få vara lite trött då.Åhh vad hon håller på och skryter nu tänker kanske en del men NEEJ det gör jag väl inte utan jag bara konstaterar fakta. Jag gnäller inte det minsta för jag har ju valt det jag gör och tycker det är kul allt sammans. Men jag fattar, fattar att det faktiskt tar på krafterna.
  

Shit! Kom på att jag glömt hämta posten. Bäst att ta en sväng ut i mörkret och så passa på att bära in lite ved också på samma gång. För snart så blir det soffhäng, brasa och finalen i hela Sverige bakar.

2 kommentarer:

 1. Så länge det känns okej och du inte blir utbränd som så många verkar lida av i dagens stressiga samhälle! Hoppas det låg nått roligt i brevlådan! Underbart med brasa. Det skulle jag också vilja ha om jag inte bodde i lägenhet!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hmmm, typiskt kvinnligt... även om det är roliga saker man själv valt! Det är sällan jag landar i soffan före kl 20.00. - Prova och sätt dig brukar min man ironisera mig :o
  Hos oss blir det brasa i biorummet med en film ikväll... och ett glas rött, för förkylningens skull...
  Stooor fredagskram från Kate

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!