måndag 17 oktober 2016

Back in business.
Jag har tjuvstartat lite. Smuttat på glögg och himlat med ögonen i julkataloger. Kollat i linneskåpet och tänker på hur det ska grejas och vinterpyntas. Fast det var i helgen, idag har jag jobbat eller... varit på jobbet låter kanske bättre. Jag kände mig välkommen tillbaks, mötte många glada barn som verkade nöjda över att se mig men... Woooow så trött jag blev. 

Maken hade ärenden åt samma håll idag som tur var. Han fick köra hem, jag kunde knappt tänka en vettig tanke. Vi stannade för lite mat från thai kiosken. Då kom det igen, kunde inte bestämma mig utan bara tog något utan att veta vad jag beställde. Att äta rinnig mat med klibbigt ris var verkligen inte det jag hade hoppats. Jag öppnade bildörren och hällde ut kokosmjölken så lastbilschauffören intill måste trott att jag kräktes. Riset åkte i soporna. Jag äter ju inte ris för tusan. Skakade i kroppen och längtade hem. Huvudet dunkade och pulsen var hög. Tänkte på att några föräldrar kanske läser min blogg, ja för hur skulle de annars veta? Sen kommer alla känslorna. Äsch, jag fortsätter blogga ändå. Jag gör ett nytt försök i morgon, tror att jag spänt mig en hel del. 

Ska fortsätta tänka på adventstider och andas djupa andetag. Fundera över om jag någonsin kommer bli back in business på riktigt?

5 kommentarer:

 1. Tufft att arbetspröva! Var rädd om dig, ingen tackar dig om du går tillbaka för tidigt. Tänk på dig själv, du är viktigast i läkningen.
  Synd att jag inte bor närmare, känner att en latte i mysig miljö skulle vara givande för oss bägge :-) Ha de gott, Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Var rädd om dig!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 3. Jisses! Som att ha en okänd liftare i bilen, inte kul.

  SvaraRadera
 4. Återhämtning tar ofta mycket längre tid än man tror. Och jag tror du behöver mer tid...

  Ta hand om dig.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 5. Men vet du, du gjorde ett försök! Bara det! Det blir som det blir och inget du kan styra över, det kommer nya dagar och var rädd om dig...
  Kram från Titti

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!