fredag 30 december 2016

Gästvänligt.

Näst sista dagen på året ägnas åt städning och fix här på Villa Ryttarängen. Vårt gästrum används inte så jätteofta som just gästrum. 

Nopp.. det används mest som hänga tvätt rum. Ja vi hänger vår tvätt där eftersom tumlaren låter som ett tröskverk och vi har inga planer på att köpa någon ny. Inte nu i alla fall. Hur som haver så kan jag tänka mig att luftfuktigheten är hög och det är därför som ormbunken överlevt och verkar stortrivas. 

I dag så ska det anlända en kär familjemedlem som inte firat julen här med oss men som ska fira nyåret här med sin sambo. Klart man vill fixa lite extra då. Vi har ju pratat länge om att rusta där inne men det kommer alltid något annat i mellan. Men rätt som det är så händer det. Ha Ha! 

Det är bra med lång betänketid också. Jag har i alla fall målat om fönstret där inne. Alltid något. Svågern, ja jag vågar kalla honom det nu, han är mattläggare så kanske vi kan få hjälp av honom den dagen vi bestämt oss. Tills dess så far det vara gästvänligt nog.Pia Gustafsson

10 kommentarer:

 1. Åh så mysigt! Gillar speciellt kistan/lådan som du har där i hörnet. Och de blåmönstrade vaserna!
  Men vad synd att den där billiga vasen inte var till belåtenhet. Jag köpte samma fast i klart glas (ej frostat) till ena dottern för ett par jular sedan, och den är jättefin! Kan det var det som gör så stor skillnad? Eller så tycker inte du att den i klarglas heller är snygg, så kan det ju vara ;) Smaken är som baken ;)
  Vad roligt med den nya soffan! Jag vill ocksåha Howardsoffa uppe i TV-rummet. Är inte nöjd med kvalitén på den vi har där nu, från ikea. Fast den är inte mer än drygt fyra år, så tycker jag den har chanserat, blivit lite tråkig i tyget. Så jag vill byta, men tyvärr tror jag funktion måste gå före stil där uppe. Vi behöver en riktigt skön och rejäl, större soffa att hänga i vid TV´n. Säger P i alla fall. Jag skulle kunna ha en howard med en fåtölj till... fniss ;)

  Kram och gott nytt år till dig och din familj!
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Gott nytt år till dej Pia!
  Susanne

  SvaraRadera
 3. Tittar in och önskar ett alldeles fantastiskt nytt år!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Vilket mysigt litet kryp in de får hos er. Gott nytt år! Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Vilket mysigt gästrum, gissar att gästerna kommer att trivas himla bra där :) Fräscht med den vita soffan och fint med gröna inslag. Jag känner igen det där med att gästrummet används till annat, vårt är lite av ett förvaringsrum just nu åt en toalettinredning som ska installeras i dotterns badrum. När nu det blir, haha :)

  Gott Nytt År!

  Nyårskramar aka

  SvaraRadera
 6. Bra med ett gästrum när det väl kommer gäster, även om det inte blir så ofta.
  Fiffigt sätt att få ormbunken att trivas, klart den trivs med hög luftfuktighet. Det har jag inte tänkt på...
  Får nog också börja hänga lite tvätt bredvid mina ormbunkar kanske!
  Gott nytt år!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 7. Det är det finaste torkrum jag sett någon gång.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 8. Vilket välkomnande gästrum! Och härlig ormbunke!

  Gott Nytt År önskar jag dig.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 9. Önskar dig ett gott nytt år. Kram, Catarina

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!