lördag 25 juni 2016

32 grader i skuggan.

Varför sover du med kläderna på undrade maken i morse. Ja det kan man ju fundera lite på faktiskt. Men jag vet varför. Ja inte för att det var särskilt kallt eller så utan för att jag orkade nog inte klä av mig helt enkelt.  Så denna dagen har varit som man förtjänar i gassande sol och med en lätt huvudvärk. Vi som skulle ta en promenad hem efter brunchen hamnade på en annan fest som varade till långt fram på småtimmarna. Kan vara så att man slappnade av ordentligt nu när man har semester. Kan vara lite för mycket bubbel, snaps och rosévin också. Ja man vet ju inte riktigt. 


I alla fall så är det inte så bra att somna i solstolen. Nopp man får en väldigt speciell tan då. Hua! Och en solfrossa som heter duga. Nu ska jag inte klaga alls..nej nej nej. Jag är såå glad och nöjd. 

En jätterolig skön och fin midsommar var det i alla fall. Bästa finaste tjejerna i midsommarkransar. Brorsdottern ville att jag skulle hjälpa henne att få en fin krans.

 Det ställer man ju upp på så klart. Röda rosor och prästkragar på en stomme av björk. Syster och systerdottern hade fixat själv.
Kram på er alla där ute nu far jag iväg och jag kanske tar lite bloggsemester det beror lite på hur allt blir. Vi ses och hörs.
Pia Gustafsson

13 kommentarer:

 1. Victoria Glosemeyer26 juni 2016 07:01

  Önskar dig en härlig semester och en skön sommar, Pia! Vore mysigt att ses något ❤

  SvaraRadera
 2. Så härligt med semester och ta dagen som den kommer. Ha de riktigt gott så syns vi när vi syns. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 3. Jag var en gång på en statistikföreläsning där vi fick förklarat för oss hur man kan missförstå statistiska samband. Till exempel är det vanligt att man får huvudvärk när man somnar med kläderna på, och då kan man ju dra slutsatsen att man får huvudvärk av att sova med kläderna på... eller inte ;) Önskar en fortsatt fin midsommarhelg!

  SvaraRadera
 4. Låter som en bra midsommar :)
  Skönt med lite semester.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 5. Klart man får sova med kläderna på och vimla på efterfester när det är midsommar hi hi! Vaaaarmt och lugnt här på Boråkra annars...somnade tidigt och vaknade sent, åldern du vet :)
  Kram till dig!
  Titti

  SvaraRadera
 6. Hahahaaaa....döööör... du är ju för härlig... SÅÅÅÅÅÅKLART....måste man sova med kläderna på.....
  Hahaa....å ojoj...soman i solstolen är ju sådär...

  Härligt med midsommarfester o bubbel o rosé.....;)

  Å va himla skönt med semester! Jag har lite dagar då och då jag..jag väntar lite o kollar vädret...;)
  Kraaaaam Katarina

  SvaraRadera
 7. Åh, så fina bilder och så kul det låter! Ja, kanske inte att somna i solstolen då... Men att sova med kläderna på låter sunt! Det tyder på en kul kväll! ;) =)
  Ha det absolut helbäst på din resa! Njuuuuuut, det är du så värd!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 8. Härliga midsommarbilder, önskar dig en skön semester . Åse

  SvaraRadera
 9. Åh, så fin kaprifol! Och ros-kransen var såå fin, men ändå så enkel (om man får säga så?). Det enkla är kanske det bästa/vackraste? :-)

  Kraam Therese

  SvaraRadera
 10. Wooooo så underbara Foton - Midsommarkärlek ♥ ....
  Ha det så gott på bloggsemestern!

  SvaraRadera
 11. Underbara midsommarbilder! Och så roligt med ett sånt party!

  Kram jenny

  SvaraRadera
 12. Det där var nog ett riktigt midsommarfirande! Och härligt när man bara släpper allting och bara är.....sen om det blir segt dagen efter, det får väl liksom gå.....Fina damer med fina kransar!
  Kramar

  SvaraRadera
 13. Hoppas du har en skön semester, och snart kommer tillbaka!

  Kram GUnilla

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!