söndag 7 september 2014

Söndagsbild - Entrén

 

Bollkrysset på farstubron är verkligen vacker nu. Gillar färgen mycket. I dag ska det bli en svamp plockartur i skogen med ungdomarna, maken jobbar så jag är lite rädd att vi ska irra bort oss där ute. Jag har ju lätt för att gå vilse. Fniss! Kanske det går att använda GPS:en i mobilen, vi får se.
 
Jag har länge försökt att få min header centrerad och över hela bredden men jag lyckas inte. Jag har suttit och klurat och läst i timmar men .. Nu blir den bildlös ett tag. Den är nu centrerad men bilden blir smal och delar av den bara försvinner. Någon som kan förklara hur man ska göra?
 
Har startat en hemsida mest på kul och för att träna på hur man gör. Vi behöver fixa till vår hemsida på jobbet och träning ger ju färdighet.  Nehej, det är duger inte... bäst att fixa till en liten fika korg ifall det skulle dröja innan vi hittar hem.. Ha en fin söndag, kom ihåg att kika in på inspirationsfabriken för fler söndagsbilder.
 



6 kommentarer:

 1. Vad duktig du är som fixar med en hemsida. Har ingen aning hur man får headern centrerad, Trodde det bara var att välja centrerad i blogspot, när man fått upp bilden.
  Kram helena

  SvaraRadera
 2. Men åå vad fina dina bollkryss är.. jag köper varje år men de dör jämt snabbt. vet inte riktigt vad jag gör för fel. endera vattnar jag ihjäl dem eller så torkar de ut...

  Min header är också sned...så du kanske kan lära mig sen..;)
  Duktigt att pilla med en hemsida ju och vad fint gjort av dig att hälla iskallt vatten sådär.
  Hoppas ni inte kommer bort i skogen nu då.
  Kraaaaaaam Katarina

  SvaraRadera
 3. Det var den finaste bollkryss jag någonsin sett! Här säljer dom bara dom gamla vanlig färgerna och blommorna är aldrig utslagna och har dessutom svårt att slå ut också! Praktblomma! Du måste bli glad var gång du närmar dig den!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Superfin bollkryss!!!

  Tyvärr vet jag inte heller hur man fixar headern, hade det varit WordPress hade jag kunnat hjälpt dig.

  Kram Malin

  SvaraRadera
 5. Åh så fin blomma! Jag har ingen tur med bollkryss, de dör inom en vecka så tips mottages tacksamt. Kram

  SvaraRadera
 6. Har liknande kryss utanför porten och de är också sådär fina och "tillmötesgående". Angående headerns centrering så kommer jag inte ihåg hur jag gjorde den gången! Byter ju aldrig, tycker att det ska vara igenkänning direkt. Det är ju inläggen som ska särskilja... tycker jag!

  Hoppas du kommit tillbaka från skogen nu;)

  Ha en fin måndag!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!