tisdag 18 oktober 2016

Papperstidning eller inte.

Fick ett tips idag, ett tips om att läsa tidningar och magasin på nätet. 

Man bara laddar ner en app, betalar eller testar gratis ett tag sen är det klart. Readly, har ni den? Eftersom jag startade denna förbannade tisdag med att det smällde till i ryggen bara så där och efter ett misslyckat försök att ta sig till jobbet ändå trots smärtan. Ja då var det värt att testa.

 Förvisad till soffan med värmekudde, värktabletter och kaffe så kändes det helt OK. Läsa alla flashiga magasin och försöka glömma bort allt tråkigt och trist. Så blev det med min comeback. Suck!

Min kära kom hem med ett fång rosor, för att trösta och bry sig om. Sen drog han iväg Österut med båt. Jag hasade mig ut till brevlådan och där låg Vi i Villa. jag måste erkänna. Det är ändå något särskilt med att känna på pappret, doften av tryck och liksom få fingra på det man läser. 

Ja ni nu får vi se hur länge jag ska bli sittandes här och glo i tidningar och magasin. 
Just det.. Ser ni att vi möblerat om lite. Väääldigt lite. Divanen har bytt plats och byrån har svängt ett halvt varv. Byrån utan knopp i överta lådan, det har jag retat mig på länge. Fast jag får stå ut ett tag till.


2 kommentarer:

 1. Visst är det bra att kunna läsa på nätet, men inget går ändå upp mot att hålla ett nybakat magasin i händerna. Jag läser hellre en papperstidning vid sänggång, mindre onyttigt ljus till hjärnan ;-)
  Hoppas att du kryar på dig snabbt. Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Jag har inte fastnat för att läsa magasines på nätet.. Trots att jag har tjänsten gratis på ett par prenumerationer, så har jag aldrig ens testat... Nä, papperstidningar att bläddra i, det är min grej det! fast det är klart, det är ju smart om man är på resande fot, att bara kunna klicka upp vad man vill på paddan... behöver ju inte packa ner tio tidningar... ;)
  Men vännen, vilken otur du har!!! Nu får vi hoppas att du piggar på dig snabbt!
  Så fint av mannen din att komma hem med rosor :)
  Kram/Maria

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!