onsdag 19 oktober 2016

Nittsjö X 2

Plötsligt så händer det. Jag har vunnit. Nej inte på triss men hos FINASTEMATTAN två vaser från Nittsjö keramik.  Dom är så fina, särskilt den lilla knubbiga tycker jag. 


Ja tack och lov så är det inte bara elände här på Villa Ryttarängen. Fast jag måste bara berätta en sak till. I går så skulle tonåringen värma vetekudden åt mig. Ja då händer det, det börjar brinna i micron. Slår lågor om hela vetekudden. OMG. Kalabalik. Vetekorn som ramlar ut över hela köksgolvet och en chockad kille mitt upp i allt. 


Tur att min syster var här och redde ut situationen. En räddande ängel. Maken som kom hem några timmar senare undrade vad i hela friden vi gjort. Det osar ju bränt i hela huset. 

Nu ska jag leta rätt på en massör. Boka in lite välbehövlig friskvård. 

7 kommentarer:

 1. Fniss... vi tänkte tydligen på varandra där! När vi skrev samtidigt ;)
  Stort grattis till de fina vaserna!!! De är du verkligen verkligen värd!!!! Så fint de passar hos dig! Härliga bilder! Vi besökte Nittsjös fabriksförsäljning i somras, ju. Ett tips till dig om du inte varit där redan. SÅ mycket fint, men mycket som inte passar hos mig. Fast fint ändå! Hantverk är ju typ alltid fint, även om man inte gillar stilen ,) Men dina vaser var jättefina! Har sett på deras hemsida att de har en kollektion nu som inte är så mycket "allmoge" som allt jag så på plats ;)
  Kul att du gissade på skjortan eller bootsen. Skjortan har jag suktat efter ett tag nu och bootsen blev jag blixtförälskad i när jag såg dem i en annons. Men... det är faktiskt den där praktiska jackan som jag köpt! Jag är ju "stallmänniska" nu ;) fniss... Så är jag svag för Didriksons som kommer från Grundsund i Bohuslän... ;)
  Kram igen!
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Så fina ...
  ❤️-ligt Grattis till vinsten!

  SvaraRadera
 3. Grattis! Det var två riktigt fina vaser.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 4. Grattis till vinsten -så vackra vaser!!!

  SvaraRadera
 5. Men hua, vilken tur att gick bra, är själv supernojig efter branden, går säkert fem varv här hemma innan jag lägger mig för att se att alla ljus är släckta, inga kontakter sitter i osv. Sen vaknar jag i alla fall varje natt och sniffar efter brandrök och tar för säkerhets skull ett varv till..... det sätter sina spår en sådan där upplevelse. Så jag är glad för er skull att det inte blev värre. Hur som helst ett stort grattis till de fina krukorna, sådant man behöver när man är lite down. Hoppas nu du mår bättre idag. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 6. Hallå raring...
  Alltså föööörlåt mig men jag sitter faktiskt här o fnissar.....
  inte åt eldsvådan utan åt att du skriver så roligt...
  Har just läst ikapp mig lite o nu fnissar jag åt hönorna och tupparna som går bärsärkagång i rabatten....

  Det där med mikron är ju himla läskigt...jag satte eld p åvår för många år sedan då jag poppade popcorn.....himmel det luktade brända popcorn i köket i flera månader efter det och mikron var bara att byta ut...
  Dyyyyra popcorn blev det...Behöver jag säga att jag är strängt förbjuden numera att stå för poppandet....?? hehe...

  Va gulligt av mannen att komma hem med rosor och hua hua för ryggskott...jag veeeet hur jobbigt det är...
  hoppas du kryar och blir bättre snabbt...sen får vi piska på varandra med träning så vi blir starka som oxar båda två...
  Jag har alldeles kommit av mig igen..:(

  Gillar bilden du tagit på rosorna med köket lite suddigt i bakgrunden...sååå fin och jag håller med....bläddra i en riktig tidning är allt stråt vassare än att kolla på datorn.

  Ha en fortsatt fin dag nu!
  Kraaaaam Katarina

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!