söndag 6 mars 2016

Pigg&Glad

Vaknar pigg som en lärka denna gråa söndagsmorgon. Känner mig utvilad och redo för veckan som kommer, fast först blir det så klart lite Vasalopps tittande. Hur kan det komma sig att jag plötsligt känner mig så himla glad och pigg?  Jo men det kan kanske bero på nya utmaningar som jag fått på jobbet. Jag ska gå på två kurser den närmsta tiden i två helt olika ämnen.

Det kan bero på D-vitaminerna som jag knaprat i mig en tid och det kan också bero på ljuset som återvänt. Jag vet ju att det är så här det ska vara hela tiden, ett liv i balans, men så blir det ju tyvärr inte alltid. 

Det där med ekorrhjul, när det bara snurrar runt, runt lika varje dag. Det är inget för mig. Det blir jag utmattad och trött av.

Jag måste hitta på nya saker, testa och undersöka. Ibland så går det bra, ibland inte. Jag är ändå nöjd med att jag vågar och så får man ytterligare en erfarenhet och ny kunskap. Fast åka Vasaloppet däremot vet jag inte om jag skulle ge mig på. Men man ska aldrig säga aldrig.

5 kommentarer:

 1. Alltid kul att få gå på kurs och lära sig nya saker och utmana sig själv. Ja äntligen börjar jag också känna mig lite piggare, kanske tack vare ljuset som du skriver och här knapras det d-vitaminer också. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. Krya på dig! Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Spännande att få lära sig nya saker, kul med kurs. Hoppas att du får fortsätta känna dig pigg nu när våren står i startgroparna.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 4. Så härligt att höra att du är pigg och glad! Ja den där balansen är inte lätt men jag strävar också efter den, hela tiden! Bort med energitjuvar, människor som bara tar och tar och jag jobbar på att säga NEJ! Världens svåraste ord!
  Ha en skön söndag nu...
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 5. Att få nya utmaningar på jobbet ger energi, inte undra på att du piggat till dig!

  Ha en fin vecka!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!