söndag 1 november 2015

Hej November!


Jag säger bara hej faktiskt, inte välkommen hit för jag gillar nämligen inte november. Hösten är en härlig tid ända fram till slutet av oktober men sen är alla dom vackra löven borta nästan, det brukar vara gråväder och blåst, mörkt och jätte, jätteträligt. Kanske just därför jag går här och suckar dagarna i ända.

Jag är rent ut sagt en liten bitch, sur, ledsen, arg och uttråkad. Även om jag omges av trevliga människor, hittar på "roligheter" får blommor och presenter så blir det inte bra någonstans. (Som i sovrummet tex. Tack för ert stöd där.) Nejdå jag ska inte gräva ner mig utan tvärtom. Snart ska vi fira fars dag, min födelsedag och så en fin Skånsk tradition nämligen Mårtens afton. 

Jag ska åka på fotomässa med maken och så vips är det ju 1: advent och sen är november över. Positivt tänkande eller hur? Funkar för det mesta. I dag sätter jag på mig handskar och mössa för 5 kubik ved ska travas upp hos föräldrarna. Igår travade vi in våran. Så frysa det behöver jag inte trots blåst och gråväder. Så som sagt.. Hej november du stannar väl inte så länge va?4 kommentarer:

 1. Nope, november övergår snart i december, min favoritmånad! Fast först ska vi fira två födelsedagar och fars dag, här med! Hitills har hösten dock varit ganska vänlig, tycker jag! Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Du skall se att det går fort, du har ju massor av roligt framför dig! Kikade tillbaka på ditt sovrum, och så där blir det för mig ibland också, man tänker sig nånting och sen blir det inte riktigt så. Jag googlade på "sovrum grå väggar" och hittade massor av fint! Själv tror jag du skall ta in mörkbrunt, det är fint mot grått och gör det varmare. Tex mörkbrunt överkast, antingen samma struktur du redan har eller så sånt där pälsigt material. Bruna och ljusrosa/smutsrosa kuddar kanske. En matta i lite mörkare brun också. Och ja det hade nog varit snyggare med större lampskärmar. Hoppas du får till det vännen!
  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 3. Jag älskar november ;-) Grå, grå, grå, grå..... kan väl inte bli bättre. Skämtåsido, jag tycker november går an just för att vi brukar alltid planera in något en helg för att bryta av det gråa. Även i år har vi bokat in oss på Vitemölla badhotell. Men det händer även andra roligheter. Vips är nog även november över och det lackar mot jul.
  Jag tycker om tapeterna i ditt grå sovrum, jag hade nog kompletterat med lite neutrala, naturliga färger för att föra in lite lugn och värme. Men som sagt det är jag det ;-) Lycka till med ditt pysslande oavsett hur du väljer att göra, det viktigaste är ändå att ni trivs.
  Ha de bäst. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 4. Määääh!
  November är ju bästa bästa ju!! Kastar lite extra lyckoglitter på dig......swiiiiisch......
  Så du fyller också år snart... jag meeee....DET är ju alltid trevligt... att få paket..;) Å så blir man lit extra bortskämd o slipper laga mat o så...;)
  Å så kan man börja planera för advent... å börja smyga in lite tallris...bara en sån sak får en ju att le ju...;)
  Nix nu ska jag ner i inlägget innan o ge fler tips till ditt sovrum..;)
  Kraaaam

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!