måndag 23 november 2015

Tyngden på dalskidan älskling...


Nu är det bra kallt ute, vintern är på gång på allvar verkar det som. Bara att hoppas på snö också. Jo, jag gillar snö om jag slipper skotta allt för mycket. Gillar att åka skidor. Det är faktiskt något av det roligaste jag vet. Jag borde faktiskt investera i ett par nya laggar.

Jättebra motion är det också förutom att man har roligt och får frisk luft. Om det nu mot förmodan inte skulle råka komma någon snö så har vi faktiskt en liten reservplan.

Bilden via http://www.dalskidan.se/

Vi tänkte hyra en stuga i Dalarna bara över en helg ja kanske en extra dag behövs. Sälen kanske och så släpar vi med oss alla grabbarna med respektive. Om dom vill? Det tror jag nog. Det blir ju jättekul och så delar vi på kostnaderna så klart. Nu har jag inte åkt utför på mannaminne så den utrustningen får jag hyra om jag nu skulle bli sugen. En dag kan man väl testa. Med risk för benbrott eller åtminstone hundra blåmärken Fniss! Nu finns det ju andra typer av utrustningar för livet i en skidbacke som snowboard och snowblades till exempel. 

Retina-BIG-Comp-Bohrium-Red
Har aldrig provat det men varför inte? Är ni alpint intresserade?


5 kommentarer:

 1. Ingen snö här heller men dock mycket istappar. Jag gillar också att åka skidor men nu blir det enbart på längden, när barnen bodde hemma åkte vi alltid till Trysil på sportlovet så då blev det mycket utförsåkning men nu har jag lagt av mig med det, det är så många av våra vänner som gjort sig riktigt illa så det känns lugnare att glida fram på längden :-) Ha en skön kväll! Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Vi har bokat fjällsemester med grannarna. Det blir en veckas skidåkning med alla barnen. Kram

  SvaraRadera
 3. Men åh så mysigt! Jag älskar att åka skidor. Både utför och på längden! Superbra träning (speciellt på längden).

  Nuförtiden är det lite lättare att åka utför med carvingskidorna, snowboard tror jag har högre tröskel. Men så länge man har kul så spelar det ju ingen roll hur bra man är!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Nej du vännen, ingen vintersport för mig tack. Jag gillar inte vintern mycket, inte... Jo, det är fint att sitta inne vid brasan och titta ut på snön. Och en och annan vinterpromenad kan vara skönt... Och det kan man ju också göra i hyrd stuga i dalafjällen! ;) Låter hur mysigt som helst att åka iväg med hela familjen! =)
  Förresten... jag träffade en vän till dig på festen i helgen. Det var ju "Knutbyfolk" som fyllde år ;) En trevlig tjej, vid namn "Ia" som satt snett mittemot mig. Hon undrade om jag jobbade med dig ;)
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 5. Gud vilka fina bilder du tagit! Ja, vad går upp emot slalom när vädret är fint! Ingenting! Det är helt underbart! Även om jag inte direkt tar pisterna med hög fart och tjusiga svängar är det ett heeeelt underbart sätt att komma ut i naturen. Synd bara att de perfekta dagarna är så få.

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!