måndag 22 juli 2013

Grön lunchpaus!

 
 
Lunch är jag van att äta, så något måste jag peta i mig även om jag är ensam hemma. Det funkar inte med en macka bara, jag behöver "ordentlig" mat. Visst skulle det vara bra att bara ta en macka med lite fil, men magen fixar inte det. Jag är väl lite konstig kanske.
 
Inte så lätt att hitta på vad man ska äta. Jag brukar ha vegetariska vårrullar i frysen tycker att dom är goda och så enkelt att laga till. En fräsch sallad med rädisor och gurka till så känns det helt OK.
 
Jag dukar faktiskt lite fint också, unnar mig en stunds myslunch i hushållssysslorna, det är jag värd. Ska fortsätta med fönsterputsningen sedan. Lite nya gardiner ska upp i gästrummet. Sovrummet ska få sig en liten uppfräschning också. Så skönt när man har energi till sånt, man blir så nöjd och glad när det är klart.  Får se om det blir lite tid till rabattrensningen också annars kan man ju bara ligga och glo rätt upp i luften. Det går ju bra det med. 
6 kommentarer:

 1. Jag behöver alltid riktig mat också. Det där såg både gott och lagom lätt ut till lunch. Tvätta fönster en dag som denna, njaa det lät inte roligt.
  Men det blir säkert fint sedan.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Så god sommarlunch! Duktig du är, jag har bara haft lata dagar i solen men nu jobbar jag några dagar...
  Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Precis, man får passa på när man får den där energin och sen kan man som du säger, bara ta det lugnt också.
  Maten ser väldigt god ut. Jag är en sån som glömmer att äta och sen är jag plötsligt vrålhungrig, inte bra!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Kan jag tanka lite energi från dig...skulle oxå behöva putsa fönster ser knappt ut, men den orken är som bortblåst. Riktig mat är ett måste för mig oxå för att fixa dagen, viktigt det där. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 5. Har missat kiket i vardagsrummet! Vilken fin hörna där med stegen! Du/ni har då energi så det räcker och blir över... uppfräschning av hela huset känns det som?
  Jag äter också ordentligt och dukar snyggt varje dag. Det är lika viktigt att äta med ögonen, även om man äter ensam!

  Jag tycker du ska tokglo lite emellanåt, Ernst uttryck för att varva ner. Du har ju semester!

  Kram från Eva-Mari

  SvaraRadera
 6. Mm det ser riktigt gott ut!
  Susanne

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!