måndag 16 februari 2015

Dominoeffekt och doft av vanilj.

 
Måndagen har varit rysligt trögflytande kan jag säga. Varför är vissa dagar så enormt sega? Vaknade trött och inte blev det ett dugg bättre när måndagsmötet blev inställt, dagen rubbades på många sätt och allt fick en knasig dominoeffekt. Nästan samtliga på jobbet var på uselt humör.  Inte så att det blev ett dugg bättre när jag kom hem heller. Nix!
 
  Det finns vissa faktorer som påverkar en negativt. En försäkring på bilen som inte täcker tex. Eller en biluthyrningsfirma som inte vill hyra ut bilar för att försäkringsbolaget inte gjort klart avtalet.
 
 Ja som sagt Dominoeffekten fortsatte. Gladare nunor har skådats. Stämningen är påtaglig, vi äter under tystnad, varsin maträtt som känns rätt knäppt det med. Jag var rysligt nära att kasta mig över en kotlett. Fast det blev couscous med morötter och en blodapelsin, förlåt mig.. det heter visst rödapelsin nu för tiden.
 
Jag sitter kvar en stund, sväljer den där envisa gråten tillsammans med den sista klyftan och glor på blommorna. Doften av vanilj gör mig plötsligt så glad att jag bestämmer mig för att sluta sura och ta semester på Onsdag. 
 
 

 

 

7 kommentarer:

 1. Hallå! Ja tänk vad vissa dagr känns vissna... och det varar en hel dag och kväll med om man har otur...!
  Men hoppas det böjar vända, för jag får tipsa dig om nya tv-serien, Jordskott på tv4 kl 21.00. den är inspelad här i vår lilla silverstad, Sala. Hoppas den blir sevärd!
  Men, gaaaahhh, vad tråkigt med kuddfodralen..... Så j-kla typiskt, måste jag säga :( :( Hoppas verkligen de skickar nya!!!!
  Måndagskram från Kate

  SvaraRadera
 2. Åh, vännen... en styrkekram till dig! Jag har också haft gråten i halsen ikväll... Lite lättrörd när jag är sju, tror jag... ;)
  Kram och hopppas allt löser sig till det bästa!
  /Maria

  SvaraRadera
 3. Åhh så ledsen med så mycket vackert framför ögonen. Hoppas att allt löser sig på sitt bästa sätt.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skitdagar måste nog komma ibland för att få de där toppendagarna oxå tror jag eller tröstar jag mig med iallafall:) skönt att du kunde vända den med tanken sen ikväll ! Kram Anna

   Radera
 4. Ibland har man riktiga"jag-vill -dra-täcket-över-huvudetdagar"
  Bra gjort att ta ut en semesterdag! Det behövs ibland. Jovisst är vår tapet"Vårklockor". Kram Stina

  SvaraRadera
 5. Ja du Pia! Nog finns det såna där dagar alltid, ganska ofta till och med! Dagar då det bästa vore att dra täcket över huvudet...det kommer finare och roligare dagar, jag lovar!
  Har jag missat något??? heter det nu rödapelsin?? Märkligt...
  Varm kram till dig Pia,
  Titti

  SvaraRadera
 6. Ja men fy det där känner man igen. Vissa dagar är bara skit. Låter som ett bra beslut att ta semester!!!

  Hoppas den här dagen blir bättre, men det lär den ju bli eftersom du kan se fram emot semester i morgon!

  Kram på dig! (Det där med rödapelsin har jag missat)
  Malin

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!