måndag 30 mars 2015

Brun, beige och gräddvit.

Tre år höll den, vår tvättmaskin. Nej, det var inte en dyr sort utan en billig och dessutom av ett udda märke. Så är det ibland, man får ta det som går för stunden liksom. Nu står det en ny på plats därinne. Den här gången kollade jag lite på Råd & Rön innan vi köpte. Hoppas verkligen att den här ska hålla lite längre.
 
Jag höll på att svimma när vi drog fram den gamla av bacillskräck. Men vad mycket äckel det samlas i hörn och skrymslen. Kanske man ska dra fram tvättmaskinen och städa bakom lite oftare, men den är ganska så tung. Nu är det i alla fall jätte-jätte-rent där inne.
 
 Vi använder våra frottéhandukar i brunt, beige och gräddvit som jag fått av pappa. Bra kvalité håller i evigheter så jag kan ju inte ila iväg och köpa nya även om jag skulle vilja byta färg.
 
Det här är ju inte bara ett badrum utan en tvättstuga också på samma gång.
 
  Undrar lite varför det ordet lever kvar? Det är ju inte direkt en stuga, fniss! Skönt att ha en tvättmaskin igen, det är ju ett som är säkert.
 

 

 

6 kommentarer:

 1. Lycka till med nya maskinen! Snygga handdukar, helt i min smak:)

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Jätte-jätte-jättesnyggt! Jag har precis tagit bort min frotté i de där färgerna ;) Jag köpte bara några billiga små handdukar och en badrumsmatta på ikea, i petrolfärgat i höstas, som jag lade till, till de brun-beiga. Då fick jag in lite färg, utan att byta ut allt, vilket kändes totalt onödigt! Så köpte jag en tvålpump och tanndborstmuggar i den färgen också. Ett tips om du vill ha "ny färg". Rosa är ju också fint till brun och beige :) ;)
  Jodå, vi hittade jackan utan problem, som hon hade sett ut på nätet ;)
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 3. Jadu, att tvättmaskinen fungerar är ett måste.
  Jättefin färgkombo du fått till =)
  Vi har grått i badrummet och jag har funderat på ljusrosa men mannen i mitt liv ropar NEJ så det har fått bli vit frotté här.
  Kram kram Annika

  SvaraRadera
 4. Tråkig utgift, men det är ju någon man måste ha.
  Fint ni har det.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 5. Ohh, utan tvättmaskin är det svårt att vara. Men tre år? Hoppas att den nya håller längre, det är minsann inte kul när så pass dyra maskiner inte håller längre än så.
  I vårt hus är det tvättstuga, eller tvättkällare ;-) Enda stället i huset där det fanns vatten och avlopp utan att ockupera de minimala toalettutrymmena :o
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 6. men så trist att den gick sönder så kort tid efter! Vi har en frys som behöver bytas snart, ingen rolig utgift alls:( Mysigt du har i ditt badrum. Kram Pernilla

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!