torsdag 1 oktober 2015

Ljung och höstfin tårta.

Välkommen Oktober!
Plötsligt händer det. När jag vaknade i morse så kände jag direkt att det hade vänt. Man känner ju sånt på en gång. Nu gällde det bara att inte hasta iväg bara för att energinpåslaget ökat 4% Nej, stopp och belägg. Vila, Vila ,Vila..
 
JA! Jag gör ju det. Smetade in hela hårbotten med en kletig gel som ska minska klådan. Wooow vilken snygging i spegeln. Sedan körde jag... Soffan-te-soffan-kaffe-soffan-lunch-platsbyte till datorn för att leta tapeter, nya jeans, en collegetröja och en snabbtitt på hur ränteläget är.
 
Fast senare på eftermiddagen, när jag hämtade tonåringen vid bussen så köpte jag faktiskt lite ljung, en cyklamen och en kruka prydnadskål.(halva priset) Fattar inte att jag vågade visa mig eftersom jag fortfarande är in smetad i skallen. Fniss!
 
Sedan petade jag ner lite alltmöjligt runt om. En hösttårta till mig för att fira att jag håller på att bli frisk. Eller man kanske inte ska ropa hej förrän man är över bäcken. Jag är i alla fall någon stans mitt i. Min humor och glädje verkar i alla fall återkommit. Sjuuukt härligt!
 

 

4 kommentarer:

 1. Älskar ljung. Så fint! Lyssna på kroppen din. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Underbart! Och underbara bilder! Läste om det där med att blogga när man är sjuk... Vem f-n har med det att göra? Klart man orkar och får blogga! Man får ju se på TV... Man ska inte döma, när man inte vet vad andra människor har för "anledningar" eller vad man ska säga... Som du skrev, du kanske bara blir ännu sämre av att inte få blogga... Ja, du fattar, det vet jag även om det blev svamligt på slutet. ;)
  Kram och krya på ordentligt vännen!
  /Maria

  SvaraRadera
 3. Verkligen vackra höstbilder ♥ Jag älskar också ljung, man jag har inte hunnit köpa några än.
  Men här blev jag sanne mig påmind om att höstens vackra blommor bör köpas in:)

  Stor kram Carola

  SvaraRadera
 4. Åhh du får nog bli min stand-in på FLOWERS Pia! Jättefint inlägg! Usch för klåda...det är helt outhärdligt. Skönt att höra att du mår bättre men ta det lugnt nu, VILA!
  Ha en finfin helg Pia!
  Kram Titti

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!