onsdag 28 oktober 2015

Gott och vegetariskt.

Nu är det snart november och jag som bara skulle testa i 3 månader, jag är fortfarande kvar i min veggovärld. Började i januari. Ja jag äter ju fågel och fisk så det går ingen nöd alls på mig, tvärtom. Jag ska ändå "kors i taket" äta älgkött i helgen, ja det är liksom naturligt med sånt kött. Inte så att man skövlar regnskogar för att våra älgar ska få lite käk. Fniss! I går blev jag i alla fall serverad detta goda när jag kom hem från jobbet. Paprika och ostbiffar från Hälsans kök. 
Väldigt smarrigt och till det en grönpepparsås, sallad med ärtskott och stekt gul sparris.  Nu är ju dessa biffar panerade tyvärr så jag får skrapa bort lite ströbröd men det gör inget. Jag mådde utmärkt i magen efteråt.  Bara det är ju guld värt. Sedan har jag druckit aloe vera shots varje morgon några dagar från Forever living. Provsmaker från Fröken i söder. Kan ju vara det också.. jag menar att jag mår bra i magen. Hur det gick med kristallbädden? Ja det kan ni snart läsa om på Mina friska tankar. Måste sortera lite i tankarna först. 

Nu ska jag styla lite i sovrummet med nya plädar och kuddar. Det verkar aldrig bli klart där inne så att ni kan få se helheten. Men som ni ser, det blev med inslag av rött... Ha det fint!

3 kommentarer:

 1. Så härligt att det bara flyter på och att du tycker det är så gott.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt med helgrönt lite då och då, vi har ett par helgröna dagar per vecka. Sen äter vi mycket fisk och fågel. Köttet vi äter är ekologiskt, så jag inbillar mig att vi gör så lite åverkan som möjligt.
  Härligt att aloen funkar. Jag kommer snart också att testa, ska köra en C9 (också från Stina). Vi får väl se vad jag tycker sen :-)
  Förresten, sänglamporna har vi köpt på Ikea, men tyvärr tror jag att de bara finns kvar i den kromade varianten. Men det finns ju färgburkar ;-)
  Ha de bäst. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 3. Hej hej!
  Å det där lät lite konstigt men gott..haha... du hör att jag aldrig testat veggomat va..;)
  Jag tycker ni är så duktiga med eran mat..den är alltid så "ordentlig" här blir det så mycket snabbt o enkelt tycker jag...
  Fint blir det i sovrummet!
  Kram Katarina

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!