tisdag 27 oktober 2015

Terapi med kristaller.Vad ska man tro på egentligen? Ja det är ju upp till var och en eller hur? I dag verkar det som om fler och fler människor är i behov av någon sorts terapi eller behandling för en det ena och en det andra. Det kan ju vara allt från en stressig tillvaro till fobier mot spindlar tex. I bland behöver man kanske varva ner eller hitta energi för att gå vidare i livet. Spännande tycker jag som ju jobbat lite med friskvårdstearapi. Nu har jag kommit i kontakt med en psykolog som har öppnat eget. Jag ska dit för att testa kristallbädd. Wooow! Nu tycker ni kanske att jag är lite flummig va? Men se det är jag inte alls utan bara nyfiken på olika terapeutiska behandlingar. Varför inte liksom. 


Jag är en ganska så stressig person som tar allt på största allvar jämt. Skulle behöva lugna mig lite och varva ner en smula. Det enda jag vet är att dessa kristaller kommer från Brasilien och att jag ska ha ljusa kläder på mig gärna i bomull. Sedan ska jag ligga där på bädden med kristallerna ovanför mig i 40 minuter. Vad som händer får jag se eller kanske mer uppleva. Återkommer om det senare. För att återuppta det jag började med så tror jag att det finns en stor marknad för just beteende psykologi i framtiden. Allt det hemska som händer runt om oss varje dag måste ju sätta djupa spår i människorna. Företagens höga  prestationskrav där vi ständigt jagas av tiden, pengarna och orken.  Kika in på http://www.pbm.se/  Smarta tankar och kanske det finns något som passar för just dig. 

4 kommentarer:

 1. Ja va spännande att testa något nytt!

  SvaraRadera
 2. Det låter spännande. Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Kul att få testa något nytt, du får berätta för oss. Visst är vi behov av olika saker som får oss lugna och avstressade.
  Kram Helena

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!