söndag 1 mars 2015

Luftigt och rent.

Den här tiden på året så grips jag nästan av panik. En sorts klaustrofobi jag har.


Foto Peter CarlssonHatar verkligen att vara instängd med stängda dörrar. Alla saker här hemma som står överallt, nästan kväver mig. Jag behöver rensa men förmår inte att kasta saker. Vill inte och kan inte. Men jag behöver luft så att jag kan andas.

Foto Håkan E Bengtsson
Titta så rent och fint, gott om space att andas i. Var är alla posthögar? Var är klädhögarna och sladdarna som är fulla av dammråttor, var är allt det där fula och jobbiga som formligen svämmar över här hemma?
Foto Tina Stafrén


Jag bara undrar. Kanske man skulle söka för detta fenomen. Kan ju inte vara bra att få ångest över sina saker eller hur. Suck! Gatorna är fulla av människor som tigger för att överleva, jag gnäller över att jag har för mycket saker. Förlåt!  


4 kommentarer:

 1. Så känner jag också ibland...Så fint du gjort för sonen! Kram Stina

  SvaraRadera
 2. Ja, jisses....Hur man kan plocka.... Många säger att om du inte jobbade hemma, så slapp du ju städa så ofta och plocka undan. Jo, eller hur... Jobbar jag i grupplokalen en dag - så inte är det städat när jag kommer hem.. knappast!!!
  Men så fint du ordnat för alla ungdomar, och att "vågade lita på dom"... För många gånger kommer ju oinbjudna gäster, tyvärr... Smörgåstårtorna såg fantastiskt goda ut. Bra gjort!
  Söndagskram från Kate

  SvaraRadera
 3. Jag tror inte du är ensam om den känslan. Jag tror att det är ett resultat av att vi boar in oss under hösten och vintern, sen kan det inte bli vår fort nog så att vi får komma ut :-) Längtan efter ljus och värme är så stor att vi kvävs av att vara inomhus.
  Ha de gott och hoppas ljuset kommer fort nog. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 4. Jaaaa, och jag försöker redan ställa upp dörren till verandan, men jag har en Omgivning som hela tiden fryser, så han är där och stänger, men jag känner också det där, öppet vill ha luft, vill ha in luft och rensa......och vädra, vädra, vädra.....
  Agneta kram

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!