måndag 2 mars 2015

Vårfint på farstubron.

Jag tror bestämt den är här nu, våren alltså. Välkommen är du som bara den. Det kändes på riktigt idag när jag kom hem från jobbet. Maken hade krattat upp lite på gräsmattan, (fast jag beordrat vila). Fast å andra sidan så är det ju ett friskhetstecken, att han krattar menar jag inte att han inte lyder, eller??? Jo men det är det ju Fniss!

Jag köpte hem lite minipåskliljor som jag planterade utanför dörren. Murgrönan har överlevt vintern. Inga nya andra saker, jag kör samma gamla pynt som vanligt. Trollsländan och stenen med den klassiska texten på. Gillar den verkligen för livet går ju inte i repris. 

Ljuset, fågelsången och dofterna av jord gör mig så himla glad. Så glad att jag faktiskt ska dra ner och testa lite Zumba senare i kväll. Kul va?
11 kommentarer:

 1. Fint och välkomnande med påskliljor. Vas kul med zumba :-)
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Åh, vad vårlikt och fint! Hoppas zumban känns bra:)

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Vårligt o härligt med påskliljor, förstår att du fick energi till zumba. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Fint! Längtar verkligen efter våren nu. . .

  Kram N

  SvaraRadera
 5. Så fint du gjort, är ju så vårigt med påskliljor, själv köpte jag lite penséer i helgen, som inte kommit ner i kruka ännu. :-) Hoppas Zumban gick bra igår. Kramizz Laila

  SvaraRadera
 6. Åh, så fint! :-) Själv väntar jag tills snön e borta.. man vet aldrig när det kommer ett bakslag! ;-) Men det ska bli 5-10 grader i helgen och nästa vecka enligt yr, så kanske, kanske är det vår på väg.

  SvaraRadera
 7. Men åh så ljuvligt! Ja,a nu är det vår har jag bestämt!

  Zumba låter superkul. Har aldrig testat men verkar skoj! Igår testade jag yoga för första gången, jättekul och jättejobbigt :-)
  Kram Malin

  SvaraRadera
 8. Så fint du har gjort på din trappa! Kram Stina

  SvaraRadera
 9. Ja helt plötsligt kom ljuset...vårregnet och fåglarna, bara över en natt! Hur gick detta till? Men våren är välkommen och som jag längtat...
  Ha nu en skön vecka Pia!
  Kram,
  Titti

  SvaraRadera
 10. Förstår att väntan varit lång på våren i Sverige. Så trevligt att göra lite vårfint vid entrén!
  Ha en fortsatt bra vecka!

  SvaraRadera
 11. Åh, nu blev jag sugen på att göra välkomst-fint på trappen vid ytterdörren :) Tack för det :) Och japp.... Nu bestämmer vi att det är VÅR !!!!
  Onsdagskram från Kate

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!