onsdag 31 december 2014

Sammanfattning!

Det är inte lätt att sammanfatta ett år eller en månad heller för den delen. Men året 2014 har varit väldigt bra. Jag har fått nya utmaningar och erfarenheter i livet, nya vänner och ny arbetsgivare.
 
Jag föraktar inte alls det gamla utan har kvar mina gamla vänner, min man, mitt gamla hus och vissa gamla vanor men har lagt mig till med nya också. Lite av varje. Så som livet ska vara enligt mig.
 
Ett av mina löften i fjol var att ta tag i saker och det har jag gjort. Bland annat rustat kök och altan, men annat också som att ta hand om mig själv lite mer. 
 
  Den sista månaden har jag antagit en bloggutmaning och jag håller med Tatjanis om att det är kul och klurigt med ett tema. Tack för att du ordnat den.
 
Nu stundar ett nytt år, ett år fyllt av överraskningar, nya utmaningar och spännande erfarenheter hoppas jag. Jag önskar er alla ett riktigt Gott Nytt år och tackar allra ödmjukast för att ni följer min blogg. Utan er vore det inte alls lika roligt. 6 kommentarer:

 1. Önskar dig ett gott slut på 2014 och en bra start på 2015. Gott nytt år // Kram Cat

  SvaraRadera
 2. Önskar dig också ett riktigt gott nytt år!
  Kram
  Suz

  SvaraRadera
 3. Ett riktigt gott nytt år till dej Pia
  och ett stort tack för dina kommentarer!
  Susanne

  SvaraRadera
 4. Vilken fin sammanfattning. Gillar också Tatjanis utmaningar. Kul att jag hittade dig där. Ha ett Gott Nytt År Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Fin sammanfattning och härliga bilder! Blir nyfiken på sista bilden! Fiskar du eller åker du vattenskidor? Härlig bild hur som!

  Ha nu ett riktigt Gott Slut och en fin början på nästa år!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 6. Ett riktigt GOTT NYTT ÅR önskar jag dig Pia! Nu tar vi nya tag för ett ännu roligare år, tjoho!
  Varmaste kramen till dig,
  Titti

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!