torsdag 1 januari 2015

Sovmorgon...

Ja inte var jag uppe med tuppen i morse. Jag sov länge, länge. Jag sov redan tidigt i går kväll också, fast vaknade till lite igen och orkade vara uppe till efter tolvslaget i alla fall.  Vi hade en lugn och ganska så konstig nyårsafton. En lite sorgsen och knas-sentimental sådan. Jorå vi åt gott och drack gott med undantag för den skitdyra hummern som maken köpt.(Lurad av fiskförsäljare med bil) Vi gratinerade den och blev så besvikna.
 
 Nej inga fler sitta ensamma och tycka synd om oss själva nyårsaftnar.  Nästa år blir det andra bullar, det ska jag se till.
 
 I dag ska jag starta ett projekt nämligen rensa i skåpen. Här ska det bli skoförvaring i hallskåpet som just nu är fullt av spel och leksaker. Vi har nog mest skor i världen , dom ligger överallt. När man bor så här på landet så behövs det skor för alla väder och för alla olika typer av intressen. Sport inne, sport ute, pjäxor och kängor, foppatofflor och finskor, allt gånger tre i en salig blandning. Fast jag erkänner att det stretar lite emot. Jag dras med en konstig Upp och ned feber. Orkar bara ett litet tag på dagen sen dignar jag ihop som en seg hög i soffhörnet och somnar på stubinen.
 

Planeringen för middagen kändes plötsligt lite besvärlig den också. Köttfärs till familjen och annat till mig, ja ja.. jag har valt det själv. Annars är det bra alltsammans. Nu ska jag ta sats då... mot skåpet. Phuuuu!!! Tur att jag är ledig ett tag till. Just det, för er som undrar så är det fiske jag pysslar med i förra inlägget, botten napp.
 

6 kommentarer:

 1. Gott Nytt År ♡ ........

  SvaraRadera
 2. God fortsättning! Hoppas du blir frisk snart och att saker faller på plats! Stor kram!

  SvaraRadera
 3. God fortsättning!
  Aha, en tråkig hummer till, vi fick det också och den lukten som kom från den......gaaaah.....men alla mår OK idag så det var väl bara det att den var osumpad, men det var inget hit och värdinnan var förkrossad igår.
  Jaaa, mycket skodon när man bor på landet, det har vi också! Och dom chica skorna blir färre och färre.
  Hoppas du blir av med den där eländiga febern, tröttande.
  Agneta kram

  SvaraRadera
 4. Trist med hummern! Här behövs också mer skolförvaring. Kram Stina

  SvaraRadera
 5. Gott Nytt År du fina!
  Eller har jag sagt det redan?Nu börjar jag nog bli lite snurrig tror jag..;)
  Men fyyy så trist att du inte mådde toppitopp i går... å vad tokig du är som rensar o röjer fast du är sjuk...
  Eeeh..lika tokig som jag är då...fniss... jag tycker också det är sånt slöseri med tid att vara sjuk. Så himla onödigt att bara skrota runt hemma utan att göra något.
  Här är det också 18 miljarder skor i hallen...men de flesta är faktiskt mina...jag säger det lite tyst så bara du hör..;) Så skrattar jag åt allt du övar dig på...haha va rolig du är!
  Det vore verkligen kul att ses någon gång 2015..;)
  Ha en mysig helg nu!
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 6. Det låter i mina öron riktigt skönt att få somna tidigt och sova länge, här blev det inte många timmars sömn. Lätt febrig och förkyld låg jag till halv fem och lyssnade på raketer och smällare och vaknade sedan kl 7! Inget av det jag planerat göra har blivit gjort idag!
  Hoppas du fick ordning på dina skor!
  Önskar dig ett riktigt fint 2015!
  Kram M.E

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!