söndag 16 november 2014

Seg men lysande söndag...

 
Jag tänder ljus hela tiden och överallt, men det hjälper inte. Jisses så seg jag är idag. Om det beror på gårdagens middag och tillhörande drycker, ja det vet man ju inte riktigt,  men inte får man väl ont i kroppen av sånt. Det känns som om jag gått igenom en mangel.
 
 
Fast när man är sådär grymt sugen på onyttigheter som pizza, kebabrulle, eller hamburgare så kan det vara liiiite hangover som spökar. Det var så nära att jag tog mobilen och beställde.
 
Istället tar jag några nachochips och dippar i gubbröran som blev över från igår. Supergott! Kalkonmiddagen blev väldigt lyckad och sällskaps spelet långkalsonger, lingonsylt och lådvin gav oss alla ett gott skratt. Jag hann med allt och tyvärr så blev maken tvungen att jobba med boken. (det där sista finliret innan tryck) så det där med att delegera, ja det sket sig kan man lugnt säga. Fniss!
Kolla in vilken jättefin rosa ljusstake jag fick i present. Den är ju bara sååå mycket jag. De små glaskopparna till taklampan var också en efterlängtad present.
 
Alla måste verkligen veta att jag älskar ljus så den här märkliga ljuslyktan/ doftljus som skiftar färg fick jag också.
 
Som vanligt så blir det så tyst och tomt när alla åkt hem, men snart ska vi ses igen.. Dan före dopparedagen. Tills dess så intar jag väl soffan.

6 kommentarer:

  1. Hoppas du har ett skönt soffläge! Fina presenter du fick men hoppas du inte menar att det snart är dan före dopparedagen? Då måste jag börja handla julklappar!

    SvaraRadera
  2. Ja idag var det verkligen en dag för tända ljus, oavsett fest eller inte ;-) Fina presenter.
    Ha de gott. Kram, Catarina

    SvaraRadera
  3. Det straffar sig en aning att ha trevligt en kväll så där!!! Skojar! Kul att ni hade det trevligt och roligt och att det var gott. Sen blir man seg dagen efter, så är det bara, i alla fall inte så länge man inte längre är bara typ 20 år.
    Agneta kram

    SvaraRadera
  4. Det där ljuset har jag också tänkt köpa! Ska snart till Ullared, och där har de en massa olika mönster och dofter! :-)

    SvaraRadera
  5. Hej hej!
    Hoppas du mår bättre i dag..;)
    Mm..man känner ju att man inte är 25 längre...
    Men du fick säkert en släng av nåt virus...;)
    Man kan inte leva utan tända ljus nu...så är det bara..
    Kraaaam Katarina

    SvaraRadera
  6. Hehe känner igen det där! Vi var på aw i fredag och det är först i dag som jag känner mig pigg??!!

    Ljus kan man aldrig få för mycket av! Jag springer och tänder överallt :-).

    Kram Malin

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!