lördag 15 november 2014

Är det höst eller???

 
Men vad mörkt det är.. svårt att tänka glada, ljusa och positiva tankar just nu,  fast jag försöker, jooo det gör jag verkligen. I kväll ska det bli traditionell kalkonmiddag här så jag borde väl inte sitta vid datorn och slöa. Jag måste bara tanka lite inspiration först. Klart att det ska bli trevligt med fest, men bara för att jag är lite trött så hägrar soffläge verkligen mycket.
 

Kolla in här...mysigt i soffan-bild som jag hittat på hemnet

 Sedan ska jag sätta fart med allt, gubbröra, äppelkaka, städning, nja det blir nog en liten snabb "se snyggt ut på ytan" städning. Vill hinna ta en PW också och pynta lite på farstubron.  Måste nog delegera ut lite sysslor. (värsta jag vet, tycker det borde gå på automatik) Ved ska in eftersom vi ska sitta på uterummet. Tvätt ska vikas, gästrummen ska fixas..  Men jag hinner nog ska bara.... drömma mig lite bort först.
 
Ha en fin lördag, det ska jag ha,  tror jag...

2 kommentarer:

  1. Vilka härliga bilder Pia! Det vore väl toppen om du kunde duka fram din middag på bordet du visar, huuur härligt vore inte det :) Jättemysig soffhörna där också! Lycka till med middagen, hoppas allt bli lyckat och du - simma lugnt!! :)

    Kramar aka

    SvaraRadera
  2. Fick också deligera ut uppgifter igår innan vi skulle ha folk hemma. Tycker det är rätt jobbigt att få ordning på allt innan festen är igång.
    Kram Helena

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!