onsdag 3 september 2014

Det samlas lite på stolen...

Nu kommer ett erkännande, jag är en hopplös slarvmaja när det gäller kläder. Åh jag rodnar nästan när jag berättar och visar upp mitt sämsta jag. Fast kanske just det kan få mig att skärpa till mig lite, nu när ni där ute kommer att stånka och stöna och komma med goda råd hur man kan göra i stället.
 
 Jag lagrar kläderna på stolar! Jaaa så lätt och smidigt att bara lägga dem där.

Fniss! Ordning är annars en av mina starka sidor, jag radar gärna upp besticken i lådan, ställer glasen prydligt och rättar ofrivilligt till posthögar och annat som enligt mig ser slarvigt och "fult" ut. Sorterar typ  ihjäl mig..
 
Men när det gäller kläder STÖN! Jag är hopplös, totalt värdelös faktiskt. Ta bara tigerbagen, i den hade jag mina träningskläder sist på spinningen, det är ett under att den är upp-packad, fast den står ju kvar.. Det ska den inte göra. Så kom gärna med bra tips på hur man ska göra för att förvandla klädhögarna på stolar till harmoni i garderoben. Vad ska man använda för strategi?

2 kommentarer:

 1. Jag är lite som du, faktiskt, måste jag erkänna ;) Koftor hängs över stolsryggar och min "herrbetjänt" i sovrummet belamras ofta av kläder, som använts en gång, men som inte behövs tvättas och vill inte hänga in i garderoben igen ;) Så tyvärr... inga tips från mig ;) Fast annars gillar jag ordning, är nästan lite pedant ;)
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 2. Finns det nåt annat råd än att plocka undan direkt;)? Skärpning Pia, fniss!!

  Ha en fin dag!
  Kramar från Eva-Mari, onödigt ordningsam...

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!