torsdag 4 september 2014

I ett hörn!

Jag gillar hörnor, gillar att göra dem mysiga och lite ljusare.  En trapphylla står placerad i vardagsrummets hörn. Den är konstigt nog svart... Där ställer jag lite saker som jag tycker om och ändrar lite då och då. I margarinlådan längst ner brukar jag ha ljus, men nu är dom slut så dags att fylla på.
 
Clubfåtöljen som kom hem igen efter sonens flytt fick en plats där i hörnet av en slump. Vi behövde sittplats över julen. Den fick stanna kvar och det är skönt, praktiskt och mysigt att sitta där och ha kontakt med köket och soffan. Den vita möbeln kompenserar det svarta bra och hörnet känns inte alls murrigt.
 
Växter av olika slag kommer och går där i hörnet. Nu är det kärleksört och ormbunke. Jag håller mig till samma växt i hyllan men utan ormbunke där. En lampa som lyser upp eller små ljuslyktor när det ska vara extra mys-pys om kvällarna.
 
Andra hörnor finns att se på Inspirationsfabriken.

4 kommentarer:

 1. Visst är det skönt och mysigt med hörnor, det gäller bara att få till det där med belysningen på att härligt sätt för den mörka årstiden.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Vilken mysig hörna. Funderar på o. Jag gillar hörnor....jag vet inte det. Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Visst ör det mysigt att ordna små hörnor där man kan samla sina finaste saker som man kan sitta och titta på. Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Trivsamt i hörnet hos dej. Vad bra att du fick fåtöljen, skön att sitta och snygg kontrast till hyllan och finsakerna där. Ha en trevlig helg. // Lissen

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!