torsdag 21 augusti 2014

Vardagsrum /Tema på fabriken.

 
 
 
 Ojdå, jag hade ju nästan missat att fabriken var igång. Vardagsrum låter ju som ett rum där man vistas i till vardags, eller hur?. Då känns ju köket och uterummet mer intressant än själva "finrummet" Ja så hette det när jag var barn, finrummet.
 
 
 Där tittade vi på tv och satt vid födelsedagar och jul tex. Då åt vi middagen där i matsalsmöbeln. Att leka i finrummet var absolut förbjudet. Där satt man stilla och fint i soffan eller vid bordet som sagt. Nu när vi pratar vardagsrum så är det faktiskt uterummet som gäller ett tag till. Det är där vi äter, softar och hänger tills den riktiga kylan kommer. Där rensar vi svampen, där torkar vi blommor och där sover vi middag. 
 
  

 Inte för att jag har ett finrum precis, men visst vill jag att det ska vara extra fint i "vardagsrummet". Tv:n är sommartid oftast släckt och off i vårt inne-vardagsrum, den får vila lite till. Tids nog kommer man att tillbringa åtskilliga timmar i tv-soffan.
 
Veckans blogg på besökstoppen är avgjord, jag kom trea.. Jag är glad för det,  jag menar jag hamnade ju på medaljplats liksom. Brons är ju helt OK. Tack för ert stöd. Grattis till "På Smällen" som tog hem det hela.
 

7 kommentarer:

 1. Haha nu sitter jag här o skrattar... inte åt ditt fina vardagsrum/tvrum...eller var det FINrum...;)
  Nä jag skrattar faktiskt åt mig själv för att jag sitter o O.ar och gör fisken...precis som på bilden i boken du fick....ska man göra så för att bli naturligt vacker?? Så fall är fråga nummer två...ska man göra så då man är ensam eller då man är bland folk och typ ska bli fotograferad?? hahahahaaaaaaaa.....
  näää förlåt min urblåsta humor....haha...
  Ååå sååå äääälskar jag bilden på de gigantiska rosa klockblommorna med poolen som bakgrund...
  Har du tagit den eller är det din mästerfotograf?
  Å så är du ju för härlig..
  Klart du ska vara stolt över 3:e platsen... fast jag tyckte du borde vinna...jag röstade varje varje dag och till o med både från jobbet o hemma då jag var på jobbet...hmmm typ i dag...;)
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 2. Snyggt i ditt finrum och vad härligt med uterum! Grattis till pallplatsen, kram Suss

  SvaraRadera
 3. Skönt att du fortfarande lever i sommaren och det är uterummet som gäller, vardagsrummet få vila och vänta.
  /Kiki

  SvaraRadera
 4. Jag missade också Fabriken helt!! Grattis till din 3:e plats...också något jag missat;) Kikar in för att önska dig en fin helg kram Maria

  SvaraRadera
 5. Inte alla som kan softa i sitt utevardagsrum den här tiden! Måste vara guld värt! Så där fick du guld Pia, men grattis också till bronset:)

  Ha en riktigt fin helg!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 6. Åh grattis till 3:e platsen, inte illa! Ja vardagsrummet brukar bli de plats man gör allt...på både gott och ont för det är det rum som man mest får städa också!
  Härliga bilder från ditt....
  Varm kram,
  Titti

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!