onsdag 20 augusti 2014

Halmhatt, kräftor och bägarranka.

 

 Jag fattar knappt vad som händer med väder och vind. Ena dagen hett som i en bastu, nästa kall som i kylskåpet. Nåväl, det ska ju bli lite varmare igen. Nästa vecka blir det högtryck har dom lovat.  Dom avkopplande och sköna eftermiddagarna i solvinkeln känns långt borta och de dagliga doppen i poolen har uteblivit. Risken för solsting är över och halmhatten hänger på väggen som prydnad bara.
 
Fast ute på pooldäck blommar bägarrankan som jag fick i Morsdagspresent. Det har den gjort hela tiden och som synes är det nya knoppar på Gång. En sak är säker, det blir en sådan nästa vår igen. Jag hoppas att halmhatten kommer till användning också.
 
Vi sitter på uterummet och myser, det är lill-lördag och vi ska smaka på kräftorna som tinat långsamt i kylen. Mitt huvud dunkar för andra dagen i rad, så om det blir njutbart återstår att se.
 
Kräftor är ju ändå så gott, så lite pannknack ska inte få förstöra nöjet och smakupplevelsen.
 
Det ser inte alls bra ut på besökstoppen, en graviditet verkar vara det som gäller.. Tyvärr är det kört för min del. Kraaam på er och tack snälla ni som röstar troget varje dag.

4 kommentarer:

 1. Nog har vädret varit ...... jooo det har varit och fortsätter vara. Högsommaren är definitivt över för den här gången, men förhoppningsvis får vi njuta av härliga sensommar- och höstdagar framöver. Då kan du behöva hatten igen ;-) Riktigt snygg!
  Kan man inte övervintra bägarrankan?
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. men åh så synd med besökstoppen, jag ska genast rösta förståss. mysigt med lilllördag o kräftor! Kramkram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Synd, men jag ska rösta. Vi hoppas på lite värme nästa vecka. Kram

  SvaraRadera
 4. Inte lätt att ställa om efter den här fantastiska sommaren. . . svårt att klä sig nu.

  Kram N

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!