lördag 26 juli 2014

Sommarblus och solsting!

Hello!
Blusen från Rut&Cirkle, strandklänning ONLY
 
Jag har just kommit in från en cykeltur.Tog en dryg mil bara för att försöka hålla mig i form. Minvikttripp neråt går sakta men åt rätt håll. Jag aktar mig för kolhydrater så mycket det går men fuskar ibland.
 
I går så fick jag en släng av solsting tror jag bestämt. Jag var så konstig, illamående och tjurig, somnade i soffan flera gånger på sen eftermiddag. Hade tidigare på dagen legat lite för länge vid poolen och sen varit på en liten shoppingtur.(tar på krafterna) Hittade en sval sommarblus att ha ovanpå ett linne eller bara med en snygg bh under. Jag tror jag väljer linnet. Fniss! 
 
 
I dag ska jag dricka massor av vatten, få tillbaks vätskebalansen och äta lite salt mat, fisk tror jag. Maken fortsätter att vara krasslig så ingen ny husvagnstripp ännu i sikte. Kanske lika bra, för det blir bra hett där inne i plåtburken. Ha! Ha!
Nej, jag håller mig på skuggsidan idag ska städa lite först, AC:n är på.
 
Ha det så mysigt i värmen!
 7 kommentarer:

 1. Snygg! Både du och outfit!
  Ja, det är lätt att tappa vätskebalansen! Jag har faktiskt tagit en vätskeersättning någon dag när det har känts tokigt i kroppen ;) Viktigt att få i sig salt och inte bara vatten.
  Drygt en mil, bra jobbat!
  Krya på maken, du får roa dig på egen hand! Det får jag också idag, då P bogserar segelplan idag ;)
  Kram och ha det gott min vän!
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Jaa det gäller verkligen att dricka i värmen, allra helst om man befinner sig i solen. Solsting eller värmeslag är minsann inte att leka med.
  Ha de gott i värmen och drick massor av vatten. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 3. Snyggt! Och solsting känns som det är lätt att få i denna hetta. Orkar knappt göra någonting men igår köpte jag 10 liter färg så jag borde börja spackla...
  Kram

  SvaraRadera
 4. Fint! Drick mycket och vila. Värmen är inget att leka med! T o m här i Wales är det sol och varmt, inte så illa för vår ö!!! Ta vara på dej!

  SvaraRadera
 5. Tänk att vi har så svårt att få i oss tillräckligt mycket vätska! Men vi är ju inte vana förstås!! Jag är också dålig på att dricka tillräckligt... fast nu har jag ett svalt glas rosé bredvid mig, och se, det är en helt annan sak:)

  Sommarkramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 6. Vilken snygg blus och vad duktig du är att kunna gå ner i vikt mitt i sommaren. Här har jag hållit mig i skuggan hela dagen, hoppas nästan det ska bli något svalare snart.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 7. Ja men det är lätt att få lite solsting nu när det är så varmt. Man är inte van att dricka så mycket! Vi tog en promenad idag och jag höll på att tuppa av när vi kom hem :-).

  Kram Malin
  ps Bra jobbat med cykelturen!

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!