måndag 6 mars 2017

Rosa och grått.

Nu är det full rulle här hemma. Nej jag skojar lite men jag har börjat den stora förvandlingen av vardagsrum.

kuddfodral från The.Place.To.Be
Jag måste ha hjälp med att bära ut och in soffor senare idag, men annars så ser det bra ut. Är mycket nöjd med överdragen till fåtöljerna och så gardinerna. Precis så som jag önskat. Släpper igenom ljuset och passade på längden. 

Gardiner från Ellos
Ibland kan ju färgen inte vara den man tänkt när man skickar efter, ja ni vet ju. Ni kan ju kanske tänka er mitt flin på läpparna och ivern när jag skrotar runt här i pyjamasen och härjar med kuddar, gardiner och dammtrasa. 

Skulle behöva skola om några plantor också men dagen är lång. Jag ska njuta också av solen och ta det lite piano också. Dricka kaffe på trappan kanske ja eller i växthuset. Sedan måste jag berömma ungdomarna som festade loss här i helgen. Vi kom hem till ett tipp topp hem, diskat och städat. Fanns inget att klaga på alls. 

Överdrag och kuddfodral IKEA

4 kommentarer:

  1. Härligt med lite nytt så här på våren! Rosa och grått är fint ihop. Jag har just målat om lite möbler till en ljust grå nyans och snart åker mina rosa kuddar fram. Är lite sugen på gråa mattor också, vi får se!
    Ha en fin vecka!
    Kram, Ann

    SvaraRadera
  2. Åh vad härligt att festen där hemma gick bra! Och.... så fiiiint det kommer bli hemma hos dig! Ja det var det innan också... Blir så nyfiken på resultatet! Vår soffa kommer i början av april.
    Kram/Maria

    SvaraRadera
  3. Rosa och grått är så snyggt ihop. Jag älskar rosa och det tillhör våren tycker jag. Kram Anette

    SvaraRadera
  4. Hej Pia,

    Tack för alla dina kommentarer hos mig :-)

    Rosa och grått är så fint. Grått överhuvudtaget är en fantastisk basfärg i all heminredning då den färgen passar till nästan alla andra färger.

    Ha en underbar dag!

    Kram från Dalarna!

    Anneli

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!