söndag 5 mars 2017

Göra stan en stund

Lantliga jag har varit i storstan minsann. Jajamen, åkt både tunnelbana och djurgårds färja.


Bara att ta sig dit känns som ett äventyr i sig. Jag hittar inte så bra men vi lyckades tillsammans utan att köra fel en endaste gång. Nej vi har ingen GPS och den på min mobil ville inte prata med mig. Måste ju erkänna att Stockholm är fint men klart mycket finare på sommaren.


 Tänk att kunna sitta ute och ta ett glas innan föreställningen. Det gick ju inte den här gången så det fick bli inomhus.


 Ja vi var ju på Magnus Uggla och föreställningen går på Cirkus ute på Djurgården. 


Jag har gillat och lyssnat på honom sedan jag var tonåring och hade höga förväntningar. Om jag blev nöjd? Jorå men.. ja jag säger men för jag tyckte att det var så mycket i monologen jag redan hört och sett innan. 


Men självklart såååå bra musik och rolig var han också. Hela lokalen gungade till Jonny the rocker, yeeees!! 

En suddig bild från långt håll med mobilen i smyg. Man fick inte fota fören vid sluttackandet.

Efteråt var det tänkt att vi skulle gå på en bra Tapas restaurang uppe på Söder. Kötid på en timme, nja vi tog grekiskt istället. Varför vi inte bokat bord? Gick inte tyvärr. Det är en mysig känsla att promenera där på Söder, så mycket liv och rörelse. Så mycket att titta på.

Nackastatyn vid Katarina Bangata

Vårat sällskap är som vanligt supertrevliga att umgås med, skratt, skratt, skratt hela tiden. Att de har en övernattningslägenhet i stan känns ju bara bra det med. Bästa hotellfrukosten fick vi och sen kikade vi på Vasaloppet innan hemfärd. Tack snälla lillasyster och sambo för allt. Lantlollan ska krypa ner i soffan en stund nu och vila sig lite.

4 kommentarer:

 1. Vilken härlig lördag du/ni haft. Nästan alla städer lyser upp mer på sommaren tycker jag.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 2. Vad härligt ni haft det!
  Kram/maria

  SvaraRadera
 3. Borta bra men hemma bäst, stämmer ju så himla bra.
  Kul att se Uggla, visste inte ens om att han spelade på Cirkus :o Är mycket, mycket sällan jag är på den typen av evenemang. Föredrar mat och dryck av någon underlig anledning ;-)
  Ha en fin vecka. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 4. Vilken trevlig helg! Uggla är bra och håller fortfarande. Ja söder är mysigt. Lärt känna det lite mernu då min äldsta son bor där. Men bo i Stockholm vill jag nog inte... Lycka till med dit nya jobb. Klokt att testa nytt om känner för det innan det är för sent. Själv pedagog och lite sliten men orkar inte riktigt sadla om för det är to late...
  Ha en fin vecka!
  Kram RosMarie

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!