lördag 11 mars 2017

Paisley and pink.


Vårsolen satte fart på oss. Vi tar och bäddar rent, låter allt hänga ute en stund och hoppas bli av med ett och annat kvalster. 

Sover så himla gott i nybäddad och ren säng. Valde dessa sängkläder från linneskåpet. Tror att vi fått dem i julklapp för längesedan av svärmor. Jag är ju så svag för paisleymönstrat, japp det är jag.  

Alla som följer mig vet ju att jag tokgillar rosa också. Så den mixen fick det bli. Gamla beck och bölja kuddvar från fornstora dagar.

 På tal om pink så är jag nästan säker på att jag dras med en liten urinvägsinfektion. Det förklarar ju tröttheten och lite annat. Dagens drink får alltså bli tranbärsjuice i mängder och lite annat surt som citrondricka. Cooolaste mellodrinken eller hur?



4 kommentarer:

  1. Så fina påslakan. Hoppas du blir av med din urinvägsinfektion, för det är inget att leka med.
    Kram Mamma C

    SvaraRadera
  2. Gillar också Paisley och nytvättade rena lakan:) Hoppas tranbärsjuicen hjälper för UVI är inte kul! Ha en fin kväll! Kramis Pernilla

    SvaraRadera
  3. På tal om pink... haha du är rolig du! ;) Men UVI är inte kul, har jag förstått!? Själv har jag lyckligtvis aldrig haft det!
    Jag gillar också både paisley och rosa! =)
    Kram och ha en mysig lördagkväll och sov så gott i renbäddad säng!
    /Maria

    SvaraRadera
  4. Tänk om man hade en helt nyvädrad renbäddad fluffad och puffad säng varje dag!!! Jag läste nyss en artikel om kvalster så just nu följer jag de råden till punkt och pricka....

    Önskar dig en underbar söndag!

    Kram Jenny

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!