lördag 4 februari 2017

Så blev det i hallen och ett bubbeltips

Efter mycket skruvande gör om gör rätt och lite svärandes så står den på plats.
 
Kan väl kanske förstå att den var billig för det finns små saker som jag vill klaga på. Nåja man får väl det man betalar för. Det känns ändå nytt och fräscht även om det ser nästa lika dant ut som innan. 

Vi funderar på att byta plats på spegeln men var sak har sin tid. Man ska ju inte förhasta sig liksom. Sen är det dessa sladdar och skarvdosor, jag hatar sladdar japp det gör jag. Knopparna går ju att byta ut mot något annat om man vill förnya sig. 

Lördagen har börjat si så där med en ilsken och förkyld petmaja. Jag kan verkligen inte koppla av om det inte är städat och jag vill göra det själv eller på mitt sätt så ja, jag får skylla mig själv. En tupplur vid brasan så jag orkar kolla på mellon i kväll. Så får det bli.


Ska förbereda lite grönsaksdipp några goda ostar och lägga bubblet på kylning. Har ni testat detta? 


Användningsområdet bestämmer du själv, men vinet i den festfina flaskan lämpar sig som fördrink vid festliga tillfällen tillsammans med tilltugg som ost, färska fikon, parmaskinka med melon eller pilgrimsmusslor med bacon eller som dessertvin.
Vinet serveras och avnjuts i ett större vinglas med några isbitar.
Pia Gustafsson


5 kommentarer:

 1. Krispigt och jättesnyggt!

  Skål :-)

  Kram, Anneli

  SvaraRadera
 2. Så snyggt det blev och det brukar alltid vara ett pussel med att få ihop möbler... Hoppas du kryar på dig, kram SUss

  SvaraRadera
 3. Blev jättefint, och bubblet har jag smakat och det var alldeles för sött för min smak. Men smaken är som baken, som tur är.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 4. Snygg skänk! HOppas du är bättre i halsen nu då, jag går också på Fisherman nu, men jag kör med lakrits, den är min livlina när jag har ont eller kill i halsen.

  Kram Gunilla

  SvaraRadera
 5. Fin och praktisk skänk! Håller med dig om dessa sladdar, alltid ett bekymmer. Blir galen på boet bakom TV:n Jag har ändå mina uttag vid golvet, men när vi så småningom kommer till åren uppskattas säkert höjden desto mer.
  Mellon kändes som bortkastad tid. Som vanligt var mellanakterna bäst.
  Allt gott
  /Anette

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!