tisdag 20 december 2016

Planeringstid.

Hej hej!  I dag fick jag en fråga av en kollega. Vilar du när du kommer hem? Ja med tanke på att jag är sjukskriven 50% så förstår jag frågan och jag vilar på mitt sätt. Jag kan slumra på soffan men mest låter jag bli att jobba ihjäl mig faktiskt. Jag struntar i om inte allt är tipp topp och perfekt. Jag blundar när solen skiner som mest på skitiga fönster och jag stressar inte runt och hets handlar. Jag bakar inte massor med kakor eller gör julgodis heller Så  svaret på frågan är Japp! Jag vilar. Fast när jag vilar så kommer det lätt planer och önskningar och när man väl sått ett litet frö så är det svårt att släppa planen/tanken.

Marmormönstrad bänkskiva står på önskelistan.

Vårt kök är vääldigt slitet särskilt bänkskivor, spis och diskhon. Ja blandaren skulle behöva bytas ut och jag skulle så klart vilja ha nytt kakel också. De gamla träluckorna som jag målade om tycker jag får duga, kanske att en och annan stomme skulle bytas ut. Så jag har alltså väldigt gott om planeringstid.
Fräsch blandare och ho.
Som ju alla vet så kan det vara väldigt långt från plan till handling. Det kan behövas en del slantar också. Så jag fortsätter att planera och drömma medans jag vilar mig. Inlägget är inte sponsrat men jag gillar att hitta inspiration på det varuhusets blogg.
Pia Gustafsson

5 kommentarer:

 1. Vi har ju alla olika behov och kopplar av på vårat sätt och att koppla av är väl att vila? Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Vi har ju alla olika behov och kopplar av på vårat sätt och att koppla av är väl att vila? Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Låter hur bra som helst att ta sig en liten vilostund och falla bort i drömmarnas värld ett tag.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 4. Klart det är viktigt att vila och ta igen sig :-) Det gäller ju att hitta sitt bästa jag igen.
  Även här finns det nya renoveringstankar :o Jodå, här vilar vi inte på hanen, det gäller att smida medan järnet är varmt ;-)
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 5. Vila är bra och viktigt och det kan man göra på olika sätt. Huvudsaken är ju att det sätt du vilar på passar för just dig!
  Ha det gott!
  Kram, Ann

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!