torsdag 15 december 2016

Fem år med Hem ljuva hem

För fem år sedan startade jag den här bloggen. Tänk vad tiden går va?. Innan så hade jag bloggat om trädgård på Simsalabim och det gör jag ju nu med ibland. 

 Att blogga är ganska så tidskrävande men väldigt, väldigt roligt. Jag tror nog att alla som bloggar tycker det. Jag har fått så många nya vänner och erfarenheter genom bloggen. Varje dag läser jag hos andra och inspireras av allt möjligt från maträtter, mode, inredning och trädgård till att läsa om hur andra har kämpat för att nå dit dom är eller klarat av svåra saker i livet. Jag stärks av sånt får hopp och glädje och visst man gråter en skvätt då och då.. Japp det gör jag. Jag gapskrattar också, ofta. 

Ibland har funderat på att sluta men nu har det blivit en del av min vardag, det hör till liksom. Jag tittar ofta tillbaka på min blogg och det är spännande faktiskt. Jag ser utveckling och förändring. Det är ju en sorts dagbok och så bra att kunna titta på bilderna och minnas tillbaks i tiden. 

Så jag säger väl Grattis till mig själv idag och tack alla ni som läser och följer mig. Utan er skulle det inte alls vara lika roligt men det fattar ni ju såklart.

💖💖💖💖💖
 Kram till er från mig. Hoppas ni känner värmen i den kramen.
Pia Gustafsson 

6 kommentarer:

 1. Grattis! Vad tiden går! Kram på dig!

  SvaraRadera
 2. Grattis på femårsdagen.
  Kram mamma C

  SvaraRadera
 3. Och jag säger Grattis till Dig!! 🎉 Håller med om att det är roligt att blogga. Jag går också ofta tillbaka i min blogg. Så vi fortsätter väl!!
  Kram från mig!

  SvaraRadera
 4. Grattiskram tillbaks! Att blogga är ju en livsstil. Jag gillar det:)
  Har nog bloggat lika länge, först med min olyckligt bortraderade Vårt lilla röda hus, sen min gamla lämnade Vårt röda hus. Hej och hå vad åren går!

  Ha det fint och njut av födelsedagen!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 5. Jamen grattis och kram tillbaka. Catarina

  SvaraRadera
 6. Stort grattis vännen!
  Jamen visst är det så...
  Bloggen har blivit en del av vardagen och en del av en själv... jag har också varit lite less ett tag...men man brukar ju alltid p åinsperationen tillbaka efter bara ett litet tag.....å det ÄR ju världens bästa dagbok....så så skoj att se tillbaka på både resor, recept och hur man hade möblerat för 5 år sen...;)

  Stor stor kram till dig
  Katarina

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!