lördag 19 november 2016

Trivsamt!

HEJ HOPP!
Ja så kan man faktiskt säga en sån här strålande morgon.I dag känns foten ganska så bra, bättre än på länge. Bara det gör att man vill säga hopp. 

Jag ser mig omkring och inser att jag kanske borde städa lite. Det är mycket man borde eller hur. Jag börjar i vardagsrummet, plockar lite, puffar kuddar och viker plädar. Tar bort lite vissna blad från rosbuketten.

 Fatta, den fick jag förra lördagen och den är fortfarande så himla fin. Jag sopar bort lite vedskräp och torkar av bordet dammar lite. Såja, genast blir det mer trivsamt. Om några timmar ska vi slå oss ner här igen. Tända brasan och skräpa ner lite på bordet med nötter eller andra smulor.
Fast det är trevligare att slå sig ned om det ser trivsamt ut från början. Ja det tycker i alla fall jag.  Jaha då var vardagsrummet klart, bara resten kvar. Ja men visst, det är ju viktigt att det är trivsamt på toan också eller hur? Om jag tänker så, ja då känns det lite roligare att städa. I dag är det världstoalettdagen så lite extra krut får det bli där inne. Finns ju vissa här i världen som ingen wc har.

 Jag önskar er en riktigt trivsam lördag.
Pia Gustafsson 


Inlägget innehåller affiliatelänkarAriana Grande - Frankie EdP HÄR / Ariana Grande - Ari by Ariana Grande EdP HÄR / Ariana Grande - Sweet Like Candy EdP HÄR
sponsrat inlägg

5 kommentarer:

 1. Du har det så trivsamt och ombonat! Trevlig kväll!

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Det är aldrig fel med en härlig start på en lördagsmorgon. Visst är det alltid skönare att slå sig ner när allt känns fräscht och trivsamt.
  Ha en fin dag. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 3. Supermysiga bilder från ditt fina hem Pia!! Det ser verkligen ombonat ut, du har lyckats få till en bra mix av möbler som passar så bra ihop. Och jag håller med, det är ju mycket trevligare att sätta sig ner i soffan om allt är lite ordnat och piffat :)

  Helgkramar aka

  SvaraRadera
 4. Vilken skön start på lördagen. Själv ska jag börja storrensa inför vår flytt. Så här kommer det inte se så städat ut. Ha en fortsatt fin lördag.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 5. Härligt med ett nystädat hem! Du har då så fint hos dig!
  Ha en fin dag!
  Kram, Ann

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!