torsdag 17 november 2016

Inreda personalrum.

Hej Hej! Det händer saker på jobbet. Ja i personalrummet. När jag började där för snart tre år sedan så var jag med och handlade in lite nytt dit. Sedan har vi pratat länge om en bänkskiva/bardisk där vi kan ha vårt fika på med lite förvaring under. Här är ett collage på det vi handlade då. Fåtöljerna fanns redan. Här kan du läsa hur jag/vi tänkte.


Nu blev jag ju sådär sjukt sugen på att piffa till det lite, med lite mer marinblått. Bänkskivan är vit och så tänkte några av oss att det kunde vara fint med ett blått skynke under skivan där vi har en hylla står och lite annat som vi inte vill titta på när vi har rast. Golvet är jättekallt och det saknas en matta. Kolla här vad mycket snyggt det finns i just marinblått. Jag ser mattan och några stycken ljuslyktor framför mig i vårt P-rum, ja och kanske en ny kudde också. Det behövs ju så lite för att höja mysfaktorn och trivseln.

Sidobord från Bloomingville HÄR / Matta från Jotex HÄR / Kruka från Ferm Living HÄR / Pläd från Klippan Yllefabrik HÄR / Ljuslykta från Iittala HÄR / Sittpuff från Jotex HÄR / Prydnadskudde från Jotex HÄR / Prydnadskudde från Chhatwal & Jonsson HÄR
Pia Gustafsson
Inlägget innehåller affiliatelänkar
sponsrat inlägg

3 kommentarer:

 1. Du är en hejare på att få till det snyggt och hitta fina saker! Du får lägga in en förfrågan om att få piffa till personalrummet Pia...det fixar du lätt som en plätt :)
  Kramis från Titti

  SvaraRadera
 2. Kul att göra om på jobbet. Vi håller som bäst på att byta kontor och flytta till annan byggnad. Då kan man passa på att byta ut sin personliga kontorsinredning (typ blommor och tavlor). Kul det också. ha en fin helg.

  SvaraRadera
 3. Roligt med nytt även på jobbet :)
  Önskar dig en fin kväll
  Kram Pia

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!