måndag 21 november 2016

Stjärnan.

Jag sparade pinn-stjärnan som vi knåpade ihop till förra advent. Då hängde den först utomhus och senare i vardagsrummet. 
 
Nu hittade jag en ny plats. Fast jag har inte någon riktig adventskänsla, kan ju bero på vädret. Det ska visst bli upp mot en 10-12 grader i veckan. Jag hade tänkt mig en ny sväng ut i skogen idag, ja för att hämta granris. Inga stopp på vägen för annat fix den här gången. Nopp, raka vägen bara.

Om jag säger så här. Det känns i ryggen att jag dansade i lördags med höga klackar.(tre ynka danser) Det gör det men, det var det värt.  Jag tror det är bra att man rör sig och inte stelnar till allt för mycket. Så slutgnällt om det. Jag blir nog alert snart igen. 


Har ni fått den där sköna adventskänslan? 

Pia Gustafsson 

8 kommentarer:

 1. Jo, men här smyger den sig på, adventskänslan! Fick en pytteglimt av NK´s julskyltning igår och det om något brukar vara stämningsfyllt, tycker jag!
  Kram /Maria

  SvaraRadera
 2. Njää, det har jag inte. Men visst kommer jag att pynta lite till helgen.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 3. Jomen visst är det allt lite känsla av advent, julens dofter i köket, stjärnor och ljusstakar i fönstren. Doften av liljeholmens stearin i hela huset.
  Jaa, adventsfeelingen kan jag inte klaga på :-)
  Krya på dig och ha de gott i veckan. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 4. Det är klart att vi måste återanvända våra pinnstjärnor! Fint med slingan i! Jag har min kvar på vinden men snart ska den fram igen.

  Tack för din gulliga kommentar! Så peppande ska du veta:)
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 5. Pinnstjärnan har kommit fram här med! Nog har jag fått lite adventsfeeling idag för jag har plockat fram stakar och stjärnor och tjuvstartat så smått med att pynta lite. Kul!
  Ha det gott!
  Kram, Ann

  SvaraRadera
 6. Så fint det var med ljus i stjärnan. Min feeling kommer lite smygandes in. Kram Anette

  SvaraRadera
 7. Så fint det var med ljus i stjärnan. Min feeling kommer lite smygandes in. Kram Anette

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!