söndag 21 augusti 2016

Huset fullt

Så kom dom från sina städer för att andas lantluft. Mina goa söner med respektive. Ja det är ju min tolkning så klart. Kanske kom dom för att umgås, vänner och bröder emellan, kanske kom dom för att dom tycker om att vara här. Sannolikt kom några för att få skjuts till Arlanda flygplats, för att fara ut i världen.

foto Julia ahlgren
 Vi njöt av solen på lördagen, satt vid poolen och viftade bort getingar samtidigt som några snickrade och andra tvättade. Som en enda stor bamsefamilj. Vi grillade och hade det mysigt. Smidde planer inför stundande bröllop och så firade vi en liten hemlighet. 

Eftersom jag skulle upp innan alla tuppar i universum så blev det tidig kväll och tidig morgon på Flygplatsen. Vackert att se en rodnande morgonhimmel fast det senare blev regn. Storfrukost vid köksön och soffhäng med många fikastunder innan vi som vanligt bara blev vi två(tre igen,tonåringen valde att slumra lite i friggeboden.) 

Tror ni det blir regn inatt? Nej då... så nu står dynorna på tork. Sånt är livet och så kan det bli när huset är fullt av glädje och lycka.

5 kommentarer:

 1. Så kul med familjemys och liten hemlighet... Kan bara ana...

  Glad söndag!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Så mysigt med familjehäng tillsammans. Hemlighet...? Nyfiken så jag spricker! ;)
  Söndagskram från Kate

  SvaraRadera
 3. Åh så härligt det låter! Och spelar roll, varför de kom... De KOM ju i alla fall! Bröllop, så trevligt!!!! Hemlighet... undrar om man kan gissa??? ;)
  Lyckokram till dig, min vän!
  /Maria

  SvaraRadera
 4. Så härligt att umgås hela familjen ibland :-) Det blir ju inte så ofta när var och en bor på sitt håll.
  Så kul med bröllop och "hemlisar" ;-)
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 5. Åh, så fint ni har det! Och vilken stor son du har! Samtidigt fattar jag att de andra kanske är ännu större. Kanske växer familjen ännu mer snart? :)

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!