torsdag 18 augusti 2016

Ett litet rött paket...

Tänk vad många det är som kommer och går i mitt liv. Så är det ju när man arbetar med människor. Eller när man är människa för den delen. Jag har svårt för avsked, svårt att släppa iväg dem man delat sin vardag med. Det gäller både vuxna och barn såklart.

 Känner en stor klump av sorg och saknad i magen/hjärtat. Svårt att säga precis var det sitter. Men det känns varje gång man ska ta det där farväl. Det är kanke det att vardagen ändras en smula, man måste hitta nya sätt att handskas med den. Skapa nya relationer och hitta strategier för att det ska flyta på. En mycket god kollega ska nu starta en utbildning så vi kommer inte ses varje dag och skratta, vara arga, trötta, eller kämpa med svårigheter längre. Jag försöker svälja ner den där klumpen i halsen, ja men så svämmar det över lite ändå i bilen på vägen hem.

8 kommentarer:

 1. Jag förstår hur du känner... Så känner jag med, man saknar ju vissa mer än andra också... Bland annat du är en sådan som lämnade ett tomrum efter dig, men jag "ser" dig ju här i alla fall! =) Gissar att det är "gamla vanliga H" som du tänker på? ;)
  Kram/Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej Maria, det är inte gamla H utan en annan. Hoppas inte du hört några rykten bara, som inte jag hört. Kraaam Pia

   Radera
 2. Visst är det så. Somliga lämnar större avtryck än andra i hjärterummet... Sen plötsligt kliver någon ny vän in i livet!
  Kram till Dig fån Kate

  SvaraRadera
 3. Jag gillar verkligen inte avsked. :-(

  SvaraRadera
 4. Tråkigt att höra men så fint du skriver om det. Hoppas kollegan får läsa det. Jag hade då blivit superglad om jag var så saknad.

  Själv har jag aldrig haft svårt för avsked, inte i vuxen åker i alla fall. Man möts och skiljs och livet går vidare. Vet inte om det är bra eller dåligt men så är det för mig. Bra kanske för att det är lätt, dåligt för att jag är usel på att hålla kontakten. Särskilt som FB verkar vara ett ställe där alla utom jag är. Ha det fint!

  SvaraRadera
 5. Vuxen ålder ska det stå. Inte åker

  SvaraRadera
 6. En del band är starkare än andra så är det. ❤ Kram Anette

  SvaraRadera
 7. Trågit med avsked. Men det kommer kanske nya bekantskaper in i ditt liv istället.
  Vackert paket.
  Kram Helén

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!