torsdag 14 juli 2016

Hängmattan och happy week.!

För många år sedan fick vi en fin hängmatta från Costa Rica. Fast vi har tyvärr inga bra träd att sätta den i. Men nu ni, nu finns det ju ställningar för sånt. Javisst, det har det ju funnits en tid men vi har liksom inte kommit oss för att köpa en. Men äntligen.. Nu har vi en.

Fast det var ju det där med hängmattan. Den passade inte riktigt så jag låg på marken och maken skrattade. Det gjorde inte jag kan jag säga. Han tillverkade träpinnar med hål och vi trixade i timmar med rep och annat.. Jag låg fortfarande på gräsmattan med rumpan.

Vi skulle ha köpt den som tillhörde, tyckte jag och svor så det osade svavel i hela byn, fast jag inte menade det alls. För en sådan vacker hängmatta som vi fått går inte att hitta här. Nu gav vi upp en smula dock med en reservplan.

Jag hällde upp ett jäkligt stort glas vin och förbannade mitt tålamod. Tittade på Ernst och önskade att jag var programledare för en kort stund, nej hela programmet faktiskt. Hällde upp ett glas till. Fotade mina lavendel och suckade. Längtar till Italiens värme och lugn. 

Halva semestern har gått och jag försöker fortfarande slappna av. Irriterar mig på saker som katter, hängmattor och slut på dammsugarpåsar. Skrattar absolut inte åt töntiga filmer på tv och försöker få ett flugfritt hem. Verkar svårt det med. Nåja, maken meddelar att vi vunnit på Lotto. Tjooohooo! 22 kronor.. Happy week 28.

5 kommentarer:

 1. Men så skönt att ligga i en hängmatta.... Kram Anette

  SvaraRadera
 2. ASG*... Föråt att jag också skrattar..... Men fy f-n så j-kla irriterande. Gott med lite vin och kika på Ernst som lite plåster på såren. Hoppas tekniken löser sig så du får njuta några timmar i den fina hängmattan!
  Fredagskram från Kate
  PS. Nu startar jag min ledighet.... Sååååå efterlängtad!!

  SvaraRadera
 3. Hängmatta är så underbart! Jag kunde gunga i min farmor och farfars en hel dag när jag var liten! Men som sagt att ha två träd som lämppar sig....

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Hängmatta i skuggan och en god bok, det är ju inte mycket som slår den semestersysslan :-) Efter både Ernst, vin och en god natts sömn löser ni säkert uppspänningen av hängmattan. Fina färger förresten, ser fram mot att se hela. Jag älskar de där riktigt färggranna textilierna på sommaren, bryter så fint och ger en härlig medelhavskänsla.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 5. Vilken fin hängmatta! Dom har så fina hängmattor i tropikerna, dom vet att njuta av livet, verkar det som. Och en så bra ställning du hittat, nu blev jag lite sugen jag också, men vi har ingen platt mark. Jo, inne i carporten, men vem vill ligga där......Jättefint tror jag det blir! Och vilken lavendel du har!
  Kramar

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!