söndag 15 maj 2016

Trädgårdsfix.

Nu tänker ni säkert att hon är galen som är ute och fixar i det här vädret. Ja det blåser och är kylskåpstemperatur. Men jag är inte galen bara så i behov att göra något vettigt. Lite terapi faktiskt. 

Vi rensar, timme efter timme, rabatt efter rabatt och känner glädjen sprida sig i kroppen. Vill ha det fint nu när det ska firas student här om några veckor. 

Jag hoppas att det ska bli fint väder och att petuniorna hinner slå ut.

Vill hinna med att plantera ut lite i urnor och stora krukor. Det är en stor dag, en dag som han kommer att minnas i framtiden kanske. Med stolthet. 

Själv har jag inte tagit studenten. Nopp! På min tid så fanns det två-årig gymnasium och jag gick inte ens det. Tog min barskötarexamen på ett år. Fast oj,vad fin jag hade varit i en sådan mössa och med en snygg vit klänning. SUCK!

 Kanske det är just därför jag vill ha det så där extra perfekt på sista barnets studentfest. Om jag är bitter? Nej inte alls, jag duger ändå ska ni veta.

 Jag har ju pluggat på komvux och annat senare i livet och fått fina betyg. Klarat mig hyfsat bra ändå.

 Jag har nog inte ens prövat en studentmössa. Ha Ha! 

Nu ska det relaxas en stund, ta igen mig och låta musklerna få vila. Bastun är tänd. 

3 kommentarer:

 1. Men visst är det kul att göra fint till studentmottagning. Nu är det några år sedan våra barn tog studenten, men så stolt jag var och så glada de var :-)
  Jag blir lite avis på din bastu, den hade mina leder behövt idag :o
  Ha en fin vecka. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Vad flitig du är.....jag har bara suttit inne idag och tyckt att allt är mest trist. Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Det kommer att blomma fint om några veckor, ditt arbete ger utdelning ska du se! Jag har inte heller haft någon studentmössa på huvudet men klarat mig utmärkt ändå!

  Ha en fin vecka.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!