tisdag 26 april 2016

Hitta på något med polarna.


Man snackar så mycket om att man borde göra saker tillsammans.  Ja med goda vänner,  kollegorna eller gympateamet. Hitta på något kul och kanske något ovanligt. Fast vad skulle det kunna vara då? Ja man kan ju gå ut och äta, det är ju det allra vanligaste. 


Fast visst kunde man ha lite bättre fantasi. Bowla är ju populärt också. Det har i alla fall jag och några jag känner gjort ett flertal gånger. Men nu tänker jag att man skulle utmana sig en smula. Göra något man kanske aldrig testat eller något man gärna vill testa men inte vet hur. 


Men om man inte kan komma på något så.. Då måste jag bara tipsa om det här stället. Wooow vad kul man skulle kunna ha. Jag hade definitivt testat jakt. Så himla spännande... Bra att ha maten på samma ställe och att kanske kunna tävla lite i en 5-kamp. Det är ju faktiskt lite kul att tävla och trigga sig lite. Må bäste man/kvinna vinna liksom.

 Om man nu inte har så där jättenära till storstan så kan man ju i alla fall få tips och idéer om hur man själv kan anordna en trevlig sammankomst, kick off eller annat som gör att man kommer varandra lite närmre in på livet. Tex. Dra ut till havet och spela in en film. Anordna kuddkrig eller ha en dart tävling.


Eller åka på en kryssning tillsammans över dagen bara. Jag tror stenhårt på att lära känna varandra och känna sig trygg tillsammans, det är A och O i de flesta sammanhang. 


4 kommentarer:

 1. Hej där min vän! Nu har jag läst ikapp mig lite här! Så mysig altaninvigning och damm-utflykt! Och vad ni grejar och fixar hemma!
  Visst är det roligt att göra sale tillsammans, men 5:kamper har aldrig varit min grej, tyvärr... Då spelar jag nog hellre in en film ;)
  Jodå, stolen ska jag behålla (Det är den enda jag har kvar av tre, som jag köpte röda på auktion när jag skulle flytta hemifrån) men den kommer nog kanske inte stå kvar där... Kanske den flyttar in i min ateljé istället. Har fått en annan stol på hjärnan, som skulle passa perfekt i hallen ;) Vi får se...
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 2. Jag är ju "egen" så jag har inte så många arbetskompisar hi hi...kanske jag skulle ha en egen 5-kamp och fira sen med en räkmacka! Kanske kan jag bjuda med katten :)
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 3. Viktigt det där med att sammansvetsa gänget på jobbet. Vi har gjort hur mycket roligt som helst tillsammans både själva och med respektive, så japp vi känner varandra rätt så väl... Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. När jag bodde i Gbg så var det väldigt vanligt, på sommarhalvåret, att göra 5-kamp på Liseberg. Och det är det nog fortfarande. Det var roligt. Och mat och allt sånt fanns ju där också. Roligt att göra något annat ibland!
  Kram

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!