måndag 25 april 2016

Byta fondtapet?


Här inne i biblioteket eller ateljén ja man kan kalla det för strykrum också om man vill. Här har jag ju satt upp en fondvägg som jag faktiskt ledsnat lite på. 

Eftersom det var en billig tapet och det inte gick åt mer än en endaste rulle så skulle jag kunna tänka mig att sätta upp en ny. Från ord till handling kan ta lååång tid men när man väl sått ett litet frö så.. ja då är det svårt att låta det vara ogjort. 

Jag kikar runt lite på tapeter så länge. Det är inte det lättaste ja inte det svåraste heller,  men att välja... 

Ingrid
Boråstapet Ingrid
Jag kanske borde tapetsera med likadant överallt och så måla taklisterna vita. Tänk så bra man ser på saker och ting på bild.

Nu ska det få landa lite och så får jag se hur det blir i framtiden. De gula burkarna har jag inte ledsnat på utan köpt en till, en prickig. Den gör mig glad. Glädje är ju inte helt fel i en ateljé, inte när man stryker heller.
4 kommentarer:

 1. Härligt med att kunna tapetsera om när det bara går åt EN rulle! Du hittar säkert en favorit... hundkexen är ljuvliga!

  Må gott!
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Åhhh den tapeten var vacker :-) Älskar de där mönstren som syns men inte gör något väsen av sig.
  Nya tapet och/eller färg gör väldigt stor skillnad och är så himla tacksamt också ;-)
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 3. Var sak har sin tid. Men när det bara gäller en rulle tapet, kan man ju lätt börja fantisera om något nytt. Ja visst ser man ibland saker bättre på bild. Lycka till i dina funderingar.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Det finns ju så många snygga tapeter så det är riktigt svårt att välja...

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!