lördag 23 april 2016

Aprilväder.

Heeej! Men vad är det här för väder vi har? Vaknar till strålande sol och minusgrader. Hjärnan tänker..hade jag satt på värmefläkten i växthuset? Rusar ut i pyjamas och konstaterar YES! Sen kommer tankar om studentmössan som aldrig kommer. Jag kollar och letar efter orderbekräftelser men icke.. jag beställer en ny. Ja bättre med två mössor än ingen liksom.

 Maken och jag jobbar ett tag tillsammans som vanligt där ute, vi placerar ut regntunnor, staplar den sista veden 

och städar i garaget.


 På gården skrotar grannens höns, katter och kanin. 


Jag drar mig in på altanen när hagelskuren kommer och pysslar lite. Sippar på ett glas vitt och bara njuter. Hör hur regnet smattrar på taket och gillar att tunnorna fylls av underbart regnvatten.


 Tänder en brasa och så vips, så skiner solen igen. Kastar mig ut i en av däckstolarna och vänder näsan mot solen. Aprilväder så det stänker om det. 


Om man är nyfiken på hur vi klätt in fula blå plasttunnor så kika här.


3 kommentarer:

 1. Sol, grått, sol, kallt, sol, blåsigt... men inget regn idag. Som sagt, aprilväder. Skönt att kunna njuta ändå. Dina tunnors kläder är superfina... hade jag några skulle jag gjort lika!

  Ha en fortsatt fin lördagskväll.
  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera
 2. Men hua, vilket väder vi har...Idag haglade det så det låg som ett snötäcke på gården! Usch, nu vill jag ha mindre blåst och lite mer solsken, tack!!! Vattentunnan var superfint inklädd, verkligen! Och hoppas studentmössan kommer fram de här gången.
  Lördagskram från Kate

  SvaraRadera
 3. Gårdagen bjöd verkligen på allt väder samtidigt ;-) Men det är ju inte många dagar kvar av april, så vi håller tummarna för att maj ger bättre väder :-)
  Så det växer i ditt växthus! Jag har inte ens tänkt tanken på plantor i mitt, det är ju fortfarande fullt :o
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!