fredag 22 april 2016

Ett upplyftande ryck.

Fredag och en rätt så sliten madam kör den långa vägen hem från jobbet. Huvudvärken har plågat mig hela dagen och axlarna gnolar av anspänning.  Kastar en hastig blick i backspegeln och stönar högt i bilen för mig själv. Åren har gått hårt fram på sista tiden. Hyn ser glåmig och slapp ut. 
Rynkor säger jag inget om för det är liksom som det ska. Men det där trötta och glåmiga, det är inte Ok. Tänker att jag slarvat med motion och kost på sistone. Tänker också att jag ska skärpa mig... på måndag.


Jag svänger in hos min kusin, hans fru hon har nog något som kan få mig på bättre humör. Mirakelkvinnan trollar fram lite av varje så här på en fredagskväll.

 Vet inte ens om jag tror på detta men det är värt ett försök. Om inte annat så känns det i alla fall lyxigt och skönt. Jamen då så, det här får bli en helg i skönhetens tecken.
1 kommentar:

  1. Ja, du milde, jag tittade mig också i spegeln igår. Men du benade upp det bra, rynkorna för sig och glåmigheten för sig. Det gjorde inte jag, jag är ingen bra analytiker, jag såg bara en trött rödögd sliten människa som dessutom behöver nya slingor i håret.....och ja, resten glömmer vi.....Men jag fixade till det med lite snällkrämer och "jobbade" med ögonen. Men på kvällen när jag såg mig i spegeln fick jag en skräck, huuuh, så sliten jag såg ut då! Jaja, vi får kämpa vidare!
    kram

    SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!