måndag 21 mars 2016

Som en blixt...

Från en klarblå himmel. Nja inte riktigt men jag dåsade liksom ihop idag på jobbet. Så pass att jag valde att åka hem tidigare än jag skulle. 

När man ser stjärnor och har fasansfullt ont i huvudet, det snurrar lite så där otäckt, då är det kanske att rekommendera. Tänkte i mitt stilla sinne att nu jäklar är det kört, jag kommer få en stroke.

Vågade inte berätta hur illa det var för då kanske jag inte skulle fått kört bilen hem. Galen?? Jo lite. Nu när jag samlat mig lite och vilat så känns det mycket bättre. Jag kommer ändå att inta soffan och bara softa resten av kvällen. 

Egentligen så borde jag träna på Italienskan, men det lockar inte alls. Borde skriva några vykort också bara för att jag gillar vykort. Men det får också vänta. Det kommer andra dagar.
6 kommentarer:

 1. Usch och fy!
  Sånt där ska man vara försiktig med. Jag har erfarenhet av det, en av mina tidigare medarbetare gjorde just så. Kände sig dålig och cyklade hem och det visade sig att han fått en stroke. Han hade en hiskelig tur!
  Var rädd om dig och kör inte om du inte mår bra. Krya på dig. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Men fy vad otäckt, var rädd om dig.
  Bra val att inta soffan.
  Krya på dig
  Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Fy vad du skräms. Men nu ska du inte göra något inte tänka på vad du borde och måste göra . . . .
  Vila vill din kropp, tänk på det, du stressar väl inte ? !
  Allting ordnar sig det viktiga är att kroppen få sitt . . .
  Jätte fin annorlunda tupp du har, gillar tuppar och särskilt nu . . .
  Sköt om dig, gonatt/ Eva

  SvaraRadera
 4. Det där låter verkligen inget kul alls. Hoppas du mår bättre idag. Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Helt rätt! Det kommer andra dagar. Hoppas verkligen att du mår bättre idag. Man måste ta allvarligt på sin hälsa. Man har bara en. Krya på dig!

  SvaraRadera
 6. Nu ska jag inte leka din husdoktor, men det är nog kanske bästa att du stänger av och bara tänker på dig själv och kopplar av, skriver inga kort, övar inga språk, utan bara är.....Hoppas du snart mår bättre! Kramar

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!