torsdag 11 februari 2016

Wraps Fajitas my way.

Den eviga frågan, om man nu inte har matkasse förstås. Vad ska vi äta till middag? Vi kör en inventering i kyl och frys samt skafferi. Hittar lite kycklingfilé, några tortillas och riven västerbottenost i frysen. I kylen finns det ruccola, morot, två rädisor, lite gurka, en halv burk tacosås, lite gräddfil och en halv gul paprika.

Lök står alltid på bänken och i skafferiet hittar jag en förpackning svarta bönor. Det behövs bara lite majs och så kommer troligen denna middag bli hur bra som helst. Jag fräser kyckling, lök och paprika i olja. 

 I kryddhyllan finns chili, röksalt, spiskummin, egenodlad oregano, salt och peppar. Det får bli smakerna på kycklingen. Hade gärna velat haft paprikapulver men det var slut. Det funkade ändå. Låt allt fräsa tills kycklingen är genomstekt.

   Sedan är det bara att rulla in alla grönsaker med kycklingen, tacosås, ost och gräddfil i tortillabröden (lchf tortillas eller vete) eller bara mixa som en sallad på tallriken. Det blev fantastiskt gott. Alla gillar. Tre likes på den Ha Ha!


1 kommentar:

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!