måndag 15 februari 2016

Semesterplanering pågår.


Jag är ju den där typen som gärna väljer charter när jag ska ut i vida världen. Den här gången ska det minsann bli annorlunda. Vi ska nämligen enligt planerna bila runt lite i södra Spanien tillsammans med min son och hans sambo med föräldrar. Spännande värre. Jag kollar runt lite och inser hur smart det är att boka flyg för sig, boende där man tycker att det verkar Ok och så en hyrbil.  

Undrar bara varför man är så himla rädd och feg. Vad ska hända liksom? Priset blir bra mycket billigare också. Planerna är att landa i Madrid och sedan sakta ta oss ner till Cádiz och Granada. Kanske besöka Gibraltar och Sevilla + lite andra små charmiga ställen, som Cartagena.


Vi ska sola, bada, äta tapas och vara såå kulturella genom att besöka katedraler, och andra byggnader, parker m.m.  


Åhh så roligt och jisses vad jag längtar nu. Har ni börjat planera inför semestern i sommar?

5 kommentarer:

 1. Vi bokar oftast allt var för sig. Friheten och priset blir ju lite bättre. Vi håller på och tänker men vi drar nog till Italiens ostkust. Vet dock inte än när jag skall ha semester. Lycka till med letandet av resa.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Det låter som en alldeles underbar semester! Och friheten att själv styra över sin semester ser jag som en fördel och jag bokar alltid på nätet och letar bra datum för flyg osv. Men sommaren, nej, då är vi hemma! Så fint här då! Om det inte är dåligt väder förstås!
  Spännande låter det och roligt att planera är det!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Men, så häääärligt det låter! Packa gärna ner mig i väskan.. ;-) Vår ''semester'' kommer nog bli att bygga altan... men jag hoppas vi kommer iväg på någon dagsutflykt, till zoo eller liknande - båda barnen är djurtokiga! ;-)

  SvaraRadera
 4. Låter som en spännande semester. Det finns så mycket att se i Spanien.
  Vi har inte ens börjat fundera på semester, men vi gör nog som vi brukar - tar det som det kommer :-)
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 5. Så härligt... planering och förberdelse är ju halva resan! Bilade genom Europa till Spanien med grannar när barnen var små. Ett äventyr vi aldrig glömmer. Vi bodde en vecka i Mil Palmeras utanför Torreveija en vecka och hela resan tog 3 veckor. Det enda fasta vi bokat hemifrån var Spanienboendet sen var det vandrarhem och b&b som gällde. Jo, just det, lyxboendet en natt på Hotell Astrid vid Triumphbågen i Paris också! Lycka till med resan!

  Kramar från Eva-Mari

  SvaraRadera

Tack snälla för din kommentar! Blir så glad för dina tankar!